TT Tourniquet Pouch II HZ A TT Tourniquet Pouch II HZ A TT Tourniquet Pouch II HZ A TT Tourniquet Pouch II HZ A

TT Tourniquet Pouch II HZ A

Varenr: 106970
FargeSort
TT Tourniquet Pouch II HZ A
49,-
-+
1 På lager

TT Tourniquet Pouch II HZ Adapter er spesialdesignet for å gi pålitelig og praktisk tilgang til turnikéter utstyrt med HZ Adapter. Denne vesken er konstruert med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og enkel bruk i nødsituasjoner.

Vesken er laget av slitesterkt materiale som tåler krevende forhold. Den beskytter turnikéter og HZ Adapter mot støt, støv og fuktighet, og sikrer at utstyret er klart til bruk når det virkelig gjelder. Med en solid lukking og sikre festestropper holder vesken innholdet sikkert på plass, klart til øyeblikkelig bruk.

TT Tourniquet Pouch II HZ Adapter har en smart design med elastiske bånd og lommer som holder utstyret organisert og lett tilgjengelig. Du kan enkelt tilpasse og organisere innholdet etter dine behov, slik at du alltid har det du trenger innen rekkevidde.

Vesken er utstyrt med MOLLE-festestropper, slik at den enkelt kan festes til kompatible taktiske ryggsekker, belter eller annet utstyr. Dette gir deg fleksibilitet og muligheten til å tilpasse vesken etter dine preferanser og oppdragets krav.

TT Tourniquet Pouch II HZ Adapter gir rask og pålitelig tilgang til turnikéter med HZ Adapter når det virkelig teller. Med denne vesken kan du være trygg på at du er forberedt på enhver nødsituasjon og kan gi rask og effektiv hjelp til de som trenger det mest.

Uansett om du er en del av et militært team, en førstehjelpsleverandør eller en outdoor-entusiast, vil TT Tourniquet Pouch II HZ Adapter være den pålitelige følgesvennen for oppbevaring av turnikéter med HZ Adapter. Invester i denne førsteklasses vesken og vær klar til å håndtere kritiske situasjoner med tillit og pålitelighet.

Produktinformasjon

Farge Sort
Mål 12,5 x 5 cm
Stofftype TPU 420 den Nylon
Vekt 15g