TT Tac Pouch Medic 040 black TT Tac Pouch Medic 040 black TT Tac Pouch Medic 040 black TT Tac Pouch Medic 040 black

TT Tac Pouch Medic

040 black

Varenr: 113946
FargeSort
TT Tac Pouch Medic Tasmanian Tiger
TT Tac Pouch Medic 040 black
399,-
-+
Forventet til lager 13.12.2023

 TT Tac Pouch Medic er konstruert med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og brukervennlighet. Vesken er laget av slitesterkt materiale som tåler krevende forhold, og den er utstyrt med solide glidelåser og festeanordninger for pålitelig og sikker oppbevaring av utstyret ditt.

Denne medisinske vesken har en smart og organisert design, med flere lommer og elastiske bånd for å holde utstyret ditt på plass. Du kan enkelt tilpasse og organisere innholdet etter dine behov, slik at du alltid har det du trenger innen rekkevidde.

TT Tac Pouch Medic er utstyrt med MOLLE-festeanordninger, slik at den kan festes sikkert til kompatible taktiske ryggsekker, belter eller annet utstyr. Dette gir deg fleksibilitet og muligheten til å tilpasse vesken etter dine preferanser og oppdragets krav.

Uansett om du er involvert i militære operasjoner, taktiske oppdrag eller ekstreme friluftsaktiviteter, vil TT Tac Pouch Medic være den ultimate følgesvennen for medisinsk beredskap. Du kan stole på at denne vesken gir deg rask tilgang til nødvendig medisinsk utstyr når det virkelig teller.

Ikke gå på kompromiss med sikkerheten og effektiviteten til ditt taktiske team. Invester i TT Tac Pouch Medic i dag og vær klar til å håndtere enhver medisinsk nødsituasjon med tillit og pålitelighet.

Produktinformasjon

Farge Sort
Mål 16 x 12 x 4 cm
Stofftype CORDURA® 700 den
Vekt 145g