TT Tourniquet Pouch II 040 Svart TT Tourniquet Pouch II 040 Svart TT Tourniquet Pouch II 040 Svart TT Tourniquet Pouch II 040 Svart TT Tourniquet Pouch II 040 Svart TT Tourniquet Pouch II 040 Svart TT Tourniquet Pouch II 040 Svart TT Tourniquet Pouch II 040 Svart

TT Tourniquet Pouch II

040 Svart

Varenr: 103592
Farge040 Svart
TT Tourniquet Pouch II 040 Svart
TT Tourniquet Pouch II 331 Oliven
TT Tourniquet Pouch II 346 Coyote brun
199,-
-+
Utsolgt (42 dager)

TT Tourniquet Pouch II er designet for å gi pålitelig og rask tilgang til turnikéter under nødsituasjoner. Denne vesken er konstruert med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og praktisk oppbevaring av livreddende utstyr.

Vesken er laget av slitesterkt materiale som tåler krevende forhold. Den beskytter turnikéter mot støt, støv og fuktighet, og sikrer at utstyret er klart til bruk når det virkelig gjelder. Med solid lukking og sikre festestropper holder vesken innholdet sikkert på plass, klart til øyeblikkelig bruk.

TT Tourniquet Pouch II har en smart design med flere lommer og elastiske bånd som holder utstyret organisert og lett tilgjengelig. Du kan tilpasse og organisere innholdet etter dine behov, slik at du alltid har det du trenger innen rekkevidde.

Vesken er utstyrt med MOLLE-festestropper, slik at den enkelt kan festes til kompatible taktiske ryggsekker, belter eller annet utstyr. Dette gir deg fleksibilitet og muligheten til å tilpasse vesken etter dine preferanser og oppdragets krav.

TT Tourniquet Pouch II gir rask og pålitelig tilgang til turnikéter når det virkelig teller. Med denne vesken kan du være trygg på at du er forberedt på enhver nødsituasjon og kan gi rask og effektiv hjelp til de som trenger det mest.

Uansett om du er en del av et militært team, en førstehjelpsleverandør eller en outdoor-entusiast, vil TT Tourniquet Pouch II være den pålitelige følgesvennen for oppbevaring av turnikéter. Invester i denne førsteklasses vesken og vær klar til å håndtere kritiske situasjoner med tillit og pålitelighet.

Produktinformasjon

Farge 040 Svart
Mål 17 x 6 x 3 cm
Stofftype CORDURA® 700 den
Vekt 50g