TT Patrol Pack Vent Mk II - Coyote Tasmanian Tiger Patrol Pack Vent Mk II TT Patrol Pack Vent Mk II - Coyote Tasmanian Tiger Patrol Pack Vent Mk II

TT Patrol Pack Vent Mk II - Coyote

Tasmanian Tiger Patrol Pack Vent Mk II

Varenr: 104129
2 049,-
-+
1 På lager


Universell Kampryggsekk med X Vent Zero Plus Bæresystem

Utforsk nye horisonter med vår universelle kampryggsekk, utstyrt med det innovative og ventilerte X Vent Zero Plus bæresystemet. Denne ryggsekken tar komfort, tilpasning og funksjonalitet til et helt nytt nivå for den moderne krigeren. Her er noen av hovedtrekkene som gjør den til et uunnværlig følgesvenn:

X Vent Zero Plus Bæresystem:
Det ventilerte X Vent Zero Plus bæresystemet er designet med fokus på komfort, og sikrer optimal luftsirkulasjon for å holde deg avkjølt selv under de mest krevende forholdene. Ryggsekken er konstruert med tanke på langvarig bærekomfort, med justerbare hoftefinner og sidekompresjonsstropper med låsbare spenner for personlig tilpasning.

Praktisk Tilgang med Frontåpning:
Ryggssekkens frontåpning trekkes helt opp, gir rask og enkel tilgang til innholdet. Denne funksjonen gir deg muligheten til å organisere og nå utstyret ditt uten å grave gjennom hele sekken.

MOLLE System for Utvidet Kapasitet:
Sekken er utstyrt med et MOLLE-system på sidene, slik at du kan utnytte hele sideområdet for ekstra lommer og tilbehør. Front- og sideområdene har også MOLLE-systemer for valgfri tilkobling av ekstra lommer eller utstyr.

Smart Indre Organisering:
Hovedrommet er utstyrt med smarte innvendige lommer som er strategisk plassert for å gi deg effektiv organisering av utstyret ditt.

Andre Funksjoner:

To frontlommer med glidelåsrom for ekstra organisasjon.
Sidekompresjonsstropper med låsbare spenner for sikker feste.
Gå utover det ordinære og utforsk det ukjente med vår universelle kampryggsekk. Med X Vent Zero Plus bæresystemet og MOLLE-funksjonaliteten gir denne ryggsekken deg en solid partner i alle dine oppdrag og eventyr.

Produktinformasjon

Farge
  • 040 Svart
  • 331 Oliven
  • 343 Khaki
  • 346 Coyote brun