Nitecore NU06 LE Markeringslys Nitecore NU06 LE Markeringslys Nitecore NU06 LE Markeringslys Nitecore NU06 LE Markeringslys

Nitecore NU06 LE

Markeringslys

Varenr: 119989
399,-
-+
20+ På lager

Nitecore NU06 LE signallykt er den perfekte løsningen for alle dine signaliseringsbehov. Enten du er på campingtur, går tur i naturen, sykler på veien eller bare trenger å markere din posisjon, vil denne lille men kraftige lykten være din pålitelige ledsager.

NU06 LE leveres med fem forskjellige lysmoduser, inkludert rødt, grønt og blått lys, som gjør at du kan signalisere i alle situasjoner. Lykten er også utstyrt med en SOS-modus som kan være avgjørende i nødsituasjoner.

Lykten er lett å feste på klærne dine eller på utstyret ditt takket være sin magnetiske baksiden og den inkluderte krokfestet. Den er også vanntett og støtsikker, noe som gjør at den tåler tøffe forhold og gir deg pålitelig ytelse i alle slags vær.

NU06 LE er enkel å lade opp med en USB-C port og har en lang batteritid på opptil 75 timer avhengig av hvilken lysmodus du bruker. Du kan stole på denne lykten til å være din trofaste følgesvenn for alle dine signaliseringsbehov.

Produktinformasjon

Batteri Innebygget Li-ion batteri
Driftstid max effekt 5:45t
IP-klassifisering IP66
Max Lumen 15
Vekt 15,8g