Nitecore P20iX 4000 lumen Nitecore P20iX 4000 lumen

Nitecore P20iX

4000 lumen

Varenr: 118219
1 799,-
-+
Utsolgt (29 dager)

Nitecore P20IX lommelykt er den perfekte følgesvennen for deg som trenger en kraftig og pålitelig lykt til daglig bruk eller utendørs aktiviteter. Med en maksimal lysstyrke på 4000 lumen og en kastelengde på opptil 211 meter, gir denne lykten deg et kraftig lys som gir deg full oversikt over området rundt deg.

Lykten er utstyrt med en CREE XP-L2 V6 LEDs, som gir et kraftig og jevnt lys, og kan justeres i fem forskjellige lysstyrker og tre blinkemodus. Med en innebygd minnefunksjon kan du enkelt lagre ønsket lysstyrke og gjenoppta den neste gang du bruker lykten.

Nitecore P20IX er også utstyrt med en taktisk bryter på bunnen av lykten, som gir rask og enkel tilgang til lysstyrke og blinkemodus, selv når du bruker hansker. Lykten er også vanntett i henhold til IP68-standarden, noe som gjør den motstandsdyktig mot vann og støv.

Den høye lysstyrken og kastelengden gjør den spesielt egnet for utendørsaktiviteter som camping, turgåing, jakt og fiske, hvor det er viktig å ha godt syn og oversikt over området rundt seg.

Lykten er også velegnet for profesjonelle brukere som politi, sikkerhetspersonell, redningsmannskaper og andre yrkesgrupper som har behov for en pålitelig og kraftig lommelykt i sin daglige virksomhet.

 

Med en ergonomisk design og et robust aluminiumshus, er Nitecore P20IX lommelykt en pålitelig og holdbar lykt som vil være din trofaste følgesvenn i lang tid fremover. Enten du skal på campingtur, turgåing i fjellet eller trenger en kraftig arbeidslykt, er Nitecore P20IX lommelykt det perfekte valget.

 

 

 


 

Produktinformasjon

Driftstid max effekt 0:30t
IP-klassifisering IP68
Lysintensitet 12200cd
Max Lumen 4000
Vekt 116g