UF PRO P-40 All-Terrain Gen.2 Tactical Blå 38/33 UF PRO P-40 All-Terrain Gen.2 Tactical Blå 38/33 UF PRO P-40 All-Terrain Gen.2 Tactical Blå 38/33 UF PRO P-40 All-Terrain Gen.2 Tactical Blå 38/33 UF PRO P-40 All-Terrain Gen.2 Tactical Blå 38/33

UF PRO P-40 All-Terrain Gen.2 Tactical

Blå 38/33

Varenr: 122731
2 889,-
-+
Utsolgt (29 dager)

Ubegrenset bevegelighet. Forbedret anatomisk passform. Romslig lommekonfigurasjon. Pålitelig knebeskyttelse. Dette er neste generasjons taktiske bukser!


Dette er en fantastisk allarounder av en bukse. Suverent holdbar konstruksjon, uslåelig komfort, funksjonell lommekonfigurasjon og pålitelig knebeskyttelse gjør disse til taktiske bukser som gir deg en fordel for ethvert terreng eller aktivitet.


Forbedrede stretchpaneler kombinert med et spesielt anatomisk snitt gir deg friheten til å bevege deg slik du vil. Vevd inn i disse buksene på alle de riktige stedene er schoeller-dynamisk® stretchmateriale - et ypperlig stoff som ikke bare utvides og trekker seg sammen i takt med kroppens bevegelser, men som også forblir elastisk over lang tid.

P-40 All-Terrain Gen.2 taktiske bukser har et forbedret knesnitt kutt og modulært oppsett. Det betyr at knebeskyttelsen forblir på plass og vil være så behagelig at du sannsynligvis vil glemme at du til og med har noen der.

Disse buksene leveres som standard med en romslig 9-lommers konfigurasjon som lar deg stue et enormt antall små gjenstander og utstyr.

Sidelommene kan nåes mens du sitter, de har vertikale og horisontale glidelåser, som gir deg tilgang til utstyret uansett aktivitet.

Vi er helt overbevist om at disse buksene vil være din favoritt. Og en grunn til at vi er så sikre på det, er fordi vi designet dem for helårsklær. Så når termometeret stuper under frysepunktet, er det bare å sette inn en WINDSTOPPER-liner® og se hvor behagelig varm du holder deg.

 

Produktinformasjon

Farge Blå
Kjønn Unisex
Størrelse 38/33