TT IFAK Pouch Dual IRR Sanitetspouch, IRR TT IFAK Pouch Dual IRR Sanitetspouch, IRR TT IFAK Pouch Dual IRR Sanitetspouch, IRR TT IFAK Pouch Dual IRR Sanitetspouch, IRR

TT IFAK Pouch Dual IRR

Sanitetspouch, IRR

Varenr: 125932
499,-
-+
Utsolgt (42 dager)

TT IFAK Pouch Dual IRR er den perfekte løsningen for å organisere og bære viktig førstehjelpsutstyr i taktiske situasjoner. Denne førstehjelpsvesken er designet med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og rask tilgang til livreddende utstyr.

Vesken er laget av robust materiale, inkludert Cordura® og materialer med IRR-finish. Dette sikrer at vesken oppfyller høye standarder for IRR-kamuflasje og bidrar til å redusere synligheten av varme signaturer. Du kan stole på at vesken opprettholder sin ytelse og kvalitet selv under krevende taktiske operasjoner.

TT IFAK Pouch Dual IRR har et smart og organisert design. Den er utstyrt med flere lommer og elastiske bånd som holder utstyret på plass og gir enkel tilgang til det du trenger. Du kan enkelt tilpasse og organisere innholdet etter dine behov, slik at du alltid har det nødvendige utstyret innen rekkevidde.

Denne allsidige førstehjelpsvesken har MOLLE-festeanordninger, slik at den kan festes sikkert til annet taktisk utstyr eller utstyrssystemer. Dette gir deg fleksibilitet og muligheten til å tilpasse vesken etter dine preferanser og oppdragets krav.

Enten du er en del av et militært team, en taktisk enhet eller en outdoor-entusiast, vil TT IFAK Pouch Dual IRR være den pålitelige følgesvennen for førstehjelp. Med denne vesken kan du være trygg på at du har nødvendig utstyr for å håndtere enhver nødsituasjon.

Sørg for at du er forberedt på enhver taktisk situasjon med TT IFAK Pouch Dual IRR. Invester i denne førsteklasses førstehjelpsvesken og ha tryggheten ved å vite at du har riktig utstyr innen rekkevidde når det virkelig betyr noe.

Produktinformasjon

Mål 11 x 20 x 3,5 cm
Stofftype CORDURA® 500 den IRR
Vekt 190g