TT Tourniquet Pouch IRR IRR, stone grey olive TT Tourniquet Pouch IRR IRR, stone grey olive TT Tourniquet Pouch IRR IRR, stone grey olive TT Tourniquet Pouch IRR IRR, stone grey olive

TT Tourniquet Pouch IRR

IRR, stone grey olive

Varenr: 113830
199,-
-+
Utsolgt (42 dager)

TT Tourniquet Pouch IRR er spesielt utviklet for å sikre trygg og pålitelig oppbevaring av turnikéter under taktiske operasjoner. Denne vesken er konstruert med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og enestående IRR-egenskaper.

Vesken er laget av slitesterkt Cordura-materiale som oppfyller de høye Bundeswehr-standardene TL 8305-0278 og TL 8305-0281 for IRR-kamuflasje. Dette sikrer at vesken har en effektiv IRR (InfraRed Reflectance) som reduserer synligheten i infrarøde spektrum og bidrar til å unngå oppdagelse.

TT Tourniquet Pouch IRR har en smart og funksjonell design. Med en hovedlomme og elastiske bånd holder den turnikéter godt organisert og lett tilgjengelig. Vesken kan enkelt åpnes og lukkes med en solid glidelås, og den sikre festestroppen holder innholdet trygt på plass.

Vesken er utstyrt med MOLLE-festestropper, noe som gjør det enkelt å feste den til kompatible taktiske plattformer og utstyrssystemer. Dette gir deg fleksibilitet til å bære vesken på den måten som passer best for deg og dine behov.

Med TT Tourniquet Pouch IRR kan du være trygg på at du har rask og pålitelig tilgang til turnikéter når det virkelig gjelder. Denne vesken kombinerer funksjonalitet, holdbarhet og IRR-egenskaper for å gi deg den beste oppbevaringsløsningen i taktiske situasjoner.

Uansett om du er en del av et militært team, en førstehjelpsleverandør eller en profesjonell som trenger pålitelig utstyr, vil TT Tourniquet Pouch IRR være den ideelle løsningen for å oppbevare turnikéter trygt og effektivt. Invester i denne førsteklasses vesken og vær forberedt på enhver nødsituasjon med tillit og pålitelighet.

Produktinformasjon

Mål 12 x 7 x 2,5 cm
Stofftype CORDURA® 700 den IRR
Vekt 80g