TT IFAK Pouch IRR TT IFAK Pouch IRR TT IFAK Pouch IRR TT IFAK Pouch IRR

TT IFAK Pouch IRR

Varenr: 113829
599,-
-+
ikke på lager (42 dager)

Når det gjelder taktisk førstehjelp, er det avgjørende å ha utstyret du trenger innen rekkevidde. Med TT IFAK Pouch IRR kan du være trygg på at du er godt forberedt på nødsituasjoner og skader i feltet. Denne førstehjelpsvesken er designet med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og hurtig tilgang.

TT IFAK Pouch IRR er laget av slitesterkt Cordura®-materiale og andre materialer med IRR-finish. Dette sikrer at vesken oppfyller høye standarder for IRR-kamuflasje og bidrar til å redusere synligheten av varme signaturer. Du kan stole på at vesken opprettholder sin ytelse og kvalitet selv under krevende taktiske operasjoner.

Med praktiske løkker og lommer gir TT IFAK Pouch IRR deg enkel organisering og rask tilgang til førstehjelpsutstyr. Du kan enkelt feste den til MOLLE-kompatible systemer eller annet utstyr, takket være det pålitelige festesystemet.

Enten du er en del av et militært team, en taktisk enhet eller en outdoor-entusiast, vil TT IFAK Pouch IRR være en pålitelig følgesvenn i feltet. Den er designet for å takle utfordrende forhold og gi deg den nødvendige førstehjelpen du trenger når det virkelig gjelder.

Sørg for at du er forberedt på enhver nødsituasjon med TT IFAK Pouch IRR. Investér i denne førsteklasses førstehjelpsvesken og ha tryggheten ved å vite at du har riktig utstyr innen rekkevidde når det virkelig betyr noe.

Produktinformasjon

Mål 24 x 16 x 5,5 cm
Stofftype CORDURA® 700 den IRR
Vekt 250 g