TT Tourniquet Pouch MC Mediclomme i farge 394 MulitCam TT Tourniquet Pouch MC Mediclomme i farge 394 MulitCam TT Tourniquet Pouch MC Mediclomme i farge 394 MulitCam

TT Tourniquet Pouch MC

Mediclomme i farge 394 MulitCam

Varenr: 110719
199,-
-+
5 På lager

TT Tourniquet Pouch MC er spesialdesignet for å sikre pålitelig og rask tilgang til turnikéter under taktiske operasjoner. Med denne vesken kan du være trygg på at dine livreddende verktøy er godt beskyttet og alltid innen rekkevidde når det virkelig gjelder.

Vesken er konstruert med fokus på funksjonalitet og holdbarhet. Den er laget av slitesterkt materiale som tåler krevende forhold og beskytter turnikéter mot ytre påvirkninger. Den solide glidelåslukningen sikrer at vesken holder seg stengt og at utstyret forblir trygt plassert.

TT Tourniquet Pouch MC er utstyrt med praktiske festeanordninger som gjør det enkelt å feste vesken til taktisk utstyr eller utstyrssystemer. Du kan raskt og sikkert feste vesken til MOLLE-kompatible plattformer eller annet taktisk tilbehør.

Vesken er utformet for å gi rask og enkel tilgang til turnikéter. Du kan åpne vesken raskt og smidig når hvert sekund teller. Dette gjør det mulig å utføre nødvendige livreddende tiltak uten forsinkelser.

Enten du er en del av et militært team, en taktisk enhet eller en profesjonell førstehjelpsperson, vil TT Tourniquet Pouch MC være den ideelle løsningen for oppbevaring av turnikéter. Den gir deg tryggheten ved å vite at du har det nødvendige utstyret for å stoppe blødninger og redde liv.

Sørg for at du er forberedt på enhver nødsituasjon med TT Tourniquet Pouch MC. Investér i denne førsteklasses turnikétposen og vær klar til å håndtere kritiske situasjoner med tillit og pålitelighet.

Produktinformasjon

Mål 12 x 7 x 2,5 cm
Stofftype CORDURA® 500 den
Vekt 80g