Snugpak The Sleeping Bag Oliven

Snugpak The Sleeping Bag

Oliven

Varenr: 124564
799,-
-+
20+ På lager

Snugpak The Sleeping Bag - en pålitelig og varm sovepose som er perfekt for eventyrere og friluftsentusiaster som ønsker å holde seg varme og komfortable under kaldere netter.

Denne soveposen er designet med fokus på funksjonalitet og komfort. Den er laget av høykvalitetsmaterialer som gir god isolasjon og beskyttelse mot kulde. Fyllet er en syntetisk fiber som tåler fuktighet og holder varmen selv om det blir vått.

Snugpak The Sleeping Bag har en komforttemperatur på -2°C og en ekstremtemperatur på -7°C, noe som betyr at den kan brukes i et bredt spekter av værforhold. Den har også en justerbar hette og en toveis glidelås som gir mulighet for å regulere temperaturen og ventilasjonen i soveposen.

Denne soveposen er også svært lett og kompakt, noe som gjør den enkel å bære med seg på turer. Den kommer med en praktisk oppbevaringspose som gjør det enkelt å pakke den ned og ta den med seg hvor som helst.

Enten du skal på campingtur, fjelltur eller bare ønsker å sove ute under stjernehimmelen, vil Snugpak The Sleeping Bag være din beste følgesvenn for en god natts søvn.

Produktinformasjon

Farge Oliven