Nitecore NWL20 Nitecore NWL20 Nitecore NWL20 Nitecore NWL20 Nitecore NWL20

Nitecore NWL20

Varenr: 126234
589,-
-+
100+ På lager

I en verden der allsidige belysningsløsninger er høyt etterspurt, troner NWL20 flomlys- og spotlykombinasjonen høyt og lyser opp stien din med enestående glans. Med sine ekstraordinære egenskaper og tilpasningsdyktige design, er NWL20 din foretrukne lyskilde for en rekke aktiviteter.

Presis Belysning: NWL20 skryter av imponerende 600 lumen av COB-flomlys, kaster en strålende glød som strekker seg opptil 43 meter. Men det er ikke alt – den er også utstyrt med en kraftig LED-spotlight som leverer 290 lumen av lysstyrke og når en forbløffende 93 meter. Enten du utforsker naturen eller bare trenger å lyse opp omgivelsene dine, dekker NWL20 behovene dine.

Uendelig Kraft: Si farvel til bryderiet med stadig opplading av belysningsutstyret ditt. NWL20 har et utskiftbart NL2150 li-ion-batteri, som sikrer at du aldri går tom for strøm når du trenger det mest. Den er klar til å skinne når som helst og hvor som helst du er.

Tilpasningsdyktig og Allsidig: NWL20s allsidige base tilbyr flere monteringsalternativer, slik at du kan tilpasse lyset til dine nøyaktige behov. Juster vinkelen fra 0° til 180° for å oppnå den perfekte belysningsvinkelen for enhver situasjon – det er belysning på dine premisser.

Rød Varsel: Sikkerhet er av største betydning, derfor inkluderer NWL20 en rød lysfunksjon. Bruk den for blinkende varsler eller konstant belysning når du trenger å signalisere din tilstedeværelse i mørket. Det er en avgjørende funksjon for nødsituasjoner og økt trygghet.

Fra Arbeid til Lek: Enten du driver med utendørs arbeid, begir deg ut på en campingtur eller trenger nødbelysning under strømbrudd, er NWL20 din pålitelige følgesvenn. Dens allsidighet strekker seg til å være en effektiv arbeidslampe til advarselslampe, noe som gjør den til et essensielt verktøy for enhver situasjon.

Bygget Solidt: Laget av slitesterkt ABS-materiale, er NWL20 designet for å tåle de tøffeste miljøene. Det er en solid og pålitelig belysningsløsning som ikke svikter deg, selv under utfordrende forhold.

 

I en verden der belysningsbehovene er mangfoldige og stadig utvikler seg, setter NWL20 en ny standard. Den er mer enn bare en lommelykt – den er en fyrstikk for innovasjon, tilpasningsevne og pålitelighet. Så, enten du klatrer opp fjelltopper, navigerer i uutforskede områder eller bare lyser opp hagen din, la NWL20 lyse veien. Det er på tide å skinne med NWL20 ved din side.

Produktinformasjon

Batteri 1 × 21700
Inkludert i esken/tilbehør USB-C Charging Cable
Kastelengde 93m
Max driftstid 78 h 0 m / 3.25 d
Max Lumen 600
Mål 216.7mm x 50.0mm x 41.2mm / 8.53" x 1.97" x 1.62"
Vekt 224 g / 7.90 oz