MSR Folding Spoon - Red

MSR Folding Spoon - Red

Varenr: 125772
159,-
-+
Antall i kart: 140
Antall enheter i kjøpsforpakning
4 på lager

MSR Folding Spoon er en praktisk og allsidig spiseskje som er spesielt utviklet for utendørsentusiaster. Enten du er på fjelltur, camping eller backpacking, vil denne skjeen være den perfekte følgesvennen for å nyte deilige måltider ute i naturen.

En av de bemerkelsesverdige egenskapene til MSR Folding Spoon er dens smarte foldbare design. Laget av slitesterk og lettvektig aluminium, kan denne skjeen enkelt brettes sammen og tas med i lommen eller ryggsekken din. Dette gjør det enkelt å ha den tilgjengelig når du trenger den, samtidig som den tar minimal plass i bagasjen.

Skjeens ergonomiske utforming gir en behagelig og komfortabel brukeropplevelse. Den lange skaftet gir deg god rekkevidde når du spiser direkte fra poser eller resealable emballasje, og den brede skjeen er ideell for å nyte alt fra supper og gryteretter til frokostblandinger og desserter.

MSR Folding Spoon er ikke bare praktisk, men også holdbar. Den robuste konstruksjonen sikrer at skjeen tåler selv de tøffeste forholdene. Enten du rører i en glovarm gryte eller graver i et kaldt fjellmåltid, kan du være trygg på at denne skjeen vil stå imot og vare lenge.

Rengjøring er enkelt med MSR Folding Spoon. Den er designet for enkel rengjøring i felten, og den kan også trygt vaskes i oppvaskmaskin når du kommer hjem. Dette gjør det til en praktisk og hygienisk løsning for utendørsspising.

Produktinformasjon

Farge Rød