MSR Guardian Gravity Purifier Vannrenser

MSR Guardian Gravity Purifier

Vannrenser

Varenr: 125746
4 749,-
-+
1 på lager

En moderne, allsidig vannrenser med høy kapasitet - og den eneste tyngdekraftsrenseren på markedet som oppfyller den strenge NSF protokoll-P248 militær teststandard.
Både den originale Guardian ™ -pumpen og den nye Guardian ™ Gravity Purifier skiller seg ut fordi de ikke bare fjerner bakterier og protozoer, men også de minste vannbårne patogenene - virus,  Med den nye Guardian ™ Gravity Purifier får du dette høye beskyttelsesnivået i et høy-volums, allsidig og praktisk system som betjener hele ditt daglige vannbehov, raskt og enkelt.

Denne USA-laget tyngdekraftsrenseren har en 10-liters oppsamlingspose som lett kan fylles både i vasken og i ville kilder, og en robust, kompakt konstruksjon som passer godt i flybagasjen og mindre sekker og bagger, perfekt for turgrupper, så vel som eventyrreisende som ønsker å unngå vann på flaske.

Den inkluderer også en universell flaskeadapter, som gjør den allsidig for bruk med hvilken som helst flaske, og en kompakt bæreveske med glidelås. Til slutt er ingen tilbakespyling nødvendig: bare åpne den integrerte skylleventilen og skyll systemet raskt for å rengjøre og opprettholde flyten.

Spesifikasjoner:

Vekt: 530 gram
Filtreringshastighet: 1 l på 2 minutter
Kapasitet: opptil 3000 liter

Produktinformasjon

Vekt 530g
Volum 3L