MSR Alpine Fry Pan

MSR Alpine Fry Pan

Varenr: 125443
619,-
-+
Antall i kart: 12
Antall enheter i kjøpsforpakning
4 på lager

MSR Alpine Stekepanne er det perfekte tilbehøret for alle dine utendørs matlagingseventyr. Enten du er på en flerdagers fjelltur, camper ved innsjøen eller bare nyter en koselig piknik i skogen, vil denne stekepannen være din pålitelige følgesvenn.

Stekepannen er laget av solid rustfritt stål, noe som gjør den robust og slitesterk nok til å tåle de tøffeste forholdene. Den er utstyrt med en solid håndtak i rustfritt stål som gir et sikkert og komfortabelt grep, slik at du kan håndtere den med letthet, selv når den er full av deilige retter.

Med en diameter på 20 centimeter gir MSR Alpine Stekepanne god plass til å lage deilige måltider til deg og dine eventyrkamerater. Den har også en praktisk non-stick belegg, som gjør matlaging og rengjøring til en lek. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for mat som fester seg til bunnen av pannen!

En annen fantastisk funksjon ved MSR Alpine Stekepanne er dens allsidighet. Den kan brukes både på en gassbrenner, et bål eller til og med på en elektrisk komfyr, slik at du kan tilberede dine favorittmåltider uansett hvor du befinner deg. Du kan steke kjøtt, grønnsaker, pannekaker og mye mer – kun fantasien setter grenser!

Når du er ferdig med matlagingen, er MSR Alpine Stekepanne enkel å rengjøre og ta vare på. Den kan enkelt tørkes av med en klut eller vaskes grundig med varmt såpevann. Den kompakte størrelsen gjør det også enkelt å pakke den ned i ryggsekken uten å ta opp for mye plass.

Så uansett om du er en erfaren friluftskokk eller bare liker å lage mat under åpen himmel, er MSR Alpine Stekepanne det ideelle valget for deg. Ta med deg denne pålitelige og allsidige stekepannen på ditt neste eventyr, og nyt deilige måltider utendørs som aldri før!