UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Blå XS UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Blå XS UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Blå XS UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Blå XS

UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie

Blå XS

Varenr: 126320
FargeBlå
UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Beige XS
UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Blå XS
UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Brun XS
UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Grå XS
UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Grønn XS
UF Pro Hawk Raider Functional Hoodie Sort XS
Størrelse
1 299,-
-+
Bestillingsvare (42 dager)

UF Pro Hawk Raider er den ideelle kombinasjonen av klassisk hettegenser-design og banebrytende stoffteknologi, som gir en uovertruffen opplevelse av funksjonalitet og komfort. Dette plagget er din daglige termiske beskyttelse, uansett værforhold.

Tradisjonell Design, Eksepsjonell Komfort
Hoodien er nøye laget av førsteklasses materialer og inkorporerer det velkjente designet til en hettegenser. Den leverer eksepsjonell komfort og har en middels grad av luftgjennomtrengelighet og termisk isolasjon, slik at du alltid føler deg vel i den.

Små Detaljer som Gjør Forskjellen
Elastiske mansjetter gir den perfekte balansen mellom komfort og beskyttelse mot vinden, slik at du kan holde fokus uansett værforhold. Den justerbare hetten bidrar til å holde varmen inne og forhindrer vind fra å trenge inn i hodet, noe som er uvurderlig i kaldt vær.

Praktisk Lagringsløsning
Den romslige frontlommen er tilgjengelig fra begge sider og gir deg god plass til å lagre utstyr eller holde hendene varme. Lommeåpningene er strategisk vinklet for å sikre at utstyret ditt forblir trygt og innen rekkevidde.

Spesifikasjoner:

Lav profil
Hurtigtørkende
Gode termiske egenskaper
Holdbart design

Produktinformasjon

Farge Blå
Materiale 100% polyester mikrofleece
Størrelse XS