UF PRO Striker HT Combat Brun 28/32 UF PRO Striker HT Combat Brun 28/32 UF PRO Striker HT Combat Brun 28/32 UF PRO Striker HT Combat Brun 28/32 UF PRO Striker HT Combat Brun 28/32 UF PRO Striker HT Combat Brun 28/32 UF PRO Striker HT Combat Brun 28/32

UF PRO Striker HT Combat

Brun 28/32

Varenr: 124159
3 599,-
-+
Utsolgt (41 dager)

Striker HT kampbukser er utstyrt med et svært "kult" luftsirkulasjonssystem. Åpninger med nettingfôr i lysken, sammen med åpninger for knebeskyttere, genererer en kjølende luftsirkulasjon i øvre del av bena og lysken for hver eneste skritt du tar.


Striker HT er det ubestridte valget for alle som trenger pålitelig og komfortabel bekledning under krevende oppdrag i varmt vær. Med en rekke innovative funksjoner og førsteklasses materialer setter denne buksen en ny standard for moderne taktiske benklær.

En av de mest imponerende egenskapene til Striker HT er det spesielle luftstrømsystemet. Buksen er utstyrt med nettingfôrede åpninger i lysken og lommer for knebeskyttere. Disse åpningene genererer en behagelig kjølende luftsirkulasjon i øvre del av beina og lysken for hvert skritt du tar. Dette bidrar til å holde deg komfortabel og avkjølt selv under intense aktiviteter.

Knesikringen i Striker HT er av ypperste kvalitet. Den gir førsteklasses beskyttelse mot støt og støt under krevende oppdrag. Du kan være trygg på at knærne dine er beskyttet mens du beveger deg og utfører taktiske manøvrer. Samtidig gir buksens design og passform full bevegelsesfrihet, slik at du kan utføre oppdragene dine uten begrensninger.

Materialkombinasjonen i Striker HT er nøye utvalgt for å møte de høyeste standardene for ytelse og holdbarhet. Buksen er laget av førsteklasses stoffer som tåler tøffe forhold. De er både slitesterke og pustende, noe som gir deg komfort selv under de mest ekstreme forholdene.

Produktinformasjon

Farge Brun
Kjønn Unisex
Størrelse 28/32