UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Sort XL UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Sort XL UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Sort XL UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Sort XL UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Sort XL UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Sort XL UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Sort XL

UF PRO Delta AcE Plus Gen.3

Sort XL

Varenr: 123621
FargeSort
UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Blå XL
UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Brun XL
UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Grå XL
UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 MultiCam® XL
UF PRO Delta AcE Plus Gen.3 Sort XL
Størrelse
4 299,-
-+
1 På lager

UF PRO AcE Gen.3 jakke er en avansert jakke som er designet for å gi deg optimal bevegelse og ytelse i alle slags værforhold. Denne jakken er laget av høykvalitets materialer og er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør den ideell for oprativt bruk.

Jakken har en avansert design som gir optimal bevegelsesfrihet samtidig som den gir beskyttelse mot vær og vind. Den er laget med et Gore-Tex®-membran som gir utmerket vanntetthet og pusteevne, slik at du kan holde deg tørr og komfortabel i alle slags værforhold.

Jakken har også flere funksjoner som gjør den svært allsidig. Den har en avtakbar hette, justerbare mansjetter og justerbar midje, slik at du kan tilpasse passformen etter behov. Den har også flere lommer for å oppbevare verktøy og utstyr, inkludert en brystlomme med glidelås og to frontlommer med integrerte hylsterlommer for magasin.

UF PRO AcE Gen.3 jakke er utviklet med fokus på funksjonalitet og holdbarhet. Den er laget av slitesterke materialer som tåler langvarig bruk i krevende situasjoner. Den er også utstyrt med forsterkninger på utsatte områder som skuldre og albuer, for ekstra beskyttelse og holdbarhet.

 

Produktinformasjon

Farge Sort
Kjønn Unisex
Størrelse XL