UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL

UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical

Brun 2XL

Varenr: 123515
FargeBrun
UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Blå 2XL
UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Brun 2XL
UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Grå 2XL
UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical MultiCam® 2XL
UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Sort 2XL
Størrelse
4 899,-
-+
2 På lager

UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical er en førsteklasses taktisk jakke som er spesielt utviklet for å gi deg optimal beskyttelse og funksjonalitet under krevende operasjoner. Jakken har blitt nøye designet for å møte behovene til profesjonelle utøvere, og den er produsert med materialer av høy kvalitet som er kjent for sin holdbarhet og pålitelighet.

Jakken er utstyrt med et pustende og vindtett ytterlag som beskytter deg mot vær og vind, samtidig som det gir deg muligheten til å bevege deg fritt og behagelig. Den har også et integrert membranlag som effektivt holder deg tørr og komfortabel, selv i krevende værforhold.

UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical jakke har en rekke funksjoner som gjør den til et uunnværlig plagg for taktiske og krevende aktiviteter. Jakken har en rekke lommer og oppbevaringsrom som gir deg muligheten til å holde dine personlige eiendeler trygge og organiserte. Den har også justerbare mansjetter og en justerbar hette som gir deg muligheten til å tilpasse jakken til dine spesifikke behov og preferanser.

Produktinformasjon

Farge Brun
Kjønn Unisex
Størrelse 2XL