UF PRO Monsoon XT Tactical Sort XL UF PRO Monsoon XT Tactical Sort XL UF PRO Monsoon XT Tactical Sort XL UF PRO Monsoon XT Tactical Sort XL UF PRO Monsoon XT Tactical Sort XL UF PRO Monsoon XT Tactical Sort XL

UF PRO Monsoon XT Tactical

Sort XL

Varenr: 123266
FargeSort
UF PRO Monsoon XT Tactical Brun XL
UF PRO Monsoon XT Tactical Sort XL
Størrelse
M
L
6 489,-
-+
2 På lager

UF PRO Monsoon XT Gen 2 bukse er den ultimate allværsbuksen for deg som ikke lar været stoppe deg fra å utforske det utendørs. Denne buksen er spesielt designet for å gi deg beskyttelse og komfort i alle slags værforhold, fra regn og vind til snø og slaps.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til UF PRO Monsoon XT Gen 2 bukse er dens vanntette og pustende membran. Dette gir enestående beskyttelse mot været samtidig som den pustende teknologien hindrer at du overopphetes når du er aktiv utendørs.

Bukse er også utstyrt med et holdbart materiale som beskytter mot slitasje og riper. Det betyr at du kan bruke denne buksen igjen og igjen, uansett hva slags aktiviteter du deltar i. I tillegg har UF PRO Monsoon XT Gen 2 bukse en justerbar midje og elastiske mansjetter, noe som gjør at den passer perfekt til kroppen din og gir deg bevegelsesfrihet.

Bukse har også en rekke praktiske funksjoner, inkludert glidelåser på sidene som gir god ventilasjon og tilgang til lommer på underbuksen. I tillegg har den en integrert gaiter som holder snø og fuktighet ute fra støvlene dine, og en rekke lommer for oppbevaring av verktøy og utstyr.

Alt i alt er UF PRO Monsoon XT Gen 2 bukse en utmerket investering for alle som trenger en pålitelig allværsbuks som gir beskyttelse og komfort i alle slags værforhold. Enten du er en militær tjenesteperson, en utendørsentusiast eller en profesjonell som jobber utendørs, vil denne buksen være et uvurderlig tilskudd til din garderobe.

Produktinformasjon

Farge Sort
Kjønn Unisex
Størrelse XL