UF PRO 3D Tactical Knee Pads Cushion UF PRO 3D Tactical Knee Pads Cushion UF PRO 3D Tactical Knee Pads Cushion UF PRO 3D Tactical Knee Pads Cushion

UF PRO 3D Tactical Knee Pads Cushion

Varenr: 122544
599,-
-+
2 På lager

UF PRO 3D kneebeskyttere er et av de mest innovative produktene på markedet når det gjelder beskyttelse av knærne. Disse beskytterne er spesielt designet for å gi maksimal beskyttelse og komfort, samtidig som de er lette og holdbare.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til UF PRO 3D kneebeskyttere er deres unike tredimensjonale konstruksjon. Dette gir en perfekt passform til kneet og gir enestående beskyttelse mot støt og slag. Beskytterne er også utstyrt med et sklisikkert materiale på utsiden, som gir et godt grep mot underlaget og hindrer at du sklir.

En annen fordel med UF PRO 3D kneebeskyttere er deres lave profil. Disse beskytterne er utformet slik at de ikke legger til ekstra bulk eller vekt til klærne dine, noe som gjør dem ideelle for taktiske operasjoner eller andre aktiviteter hvor bevegelsesfrihet er viktig.

CUSHION-versjonen bruker et unikt materiale som er veldig likt minneskum, så du nyter overlegen komfort når du hviler på knærne - selv når du er lastet ned med en tung pakke eller annet utstyr

Produktinformasjon

Kjønn Unisex