S&S NavBoard® FlipLite™ Sort S&S NavBoard® FlipLite™ Sort S&S NavBoard® FlipLite™ Sort S&S NavBoard® FlipLite™ Sort S&S NavBoard® FlipLite™ Sort

S&S NavBoard® FlipLite™

Sort

Varenr: 126448
FargeSort
S&S NavBoard® FlipLite™ Sort
S&S NavBoard® FlipLite™ Tan
1 999,-
-+
Utsolgt (40 dager)

Har du noen gang stått overfor dilemmaet mellom holdbarhet og ytelse når du ønsker å beskytte dine dyrebare smartenheter under utendørsopplevelser? Vel, nå trenger du ikke lete lenger, NavBoard® FlipLite™ er her for å revolusjonere måten du beskytter og bruker dine elektroniske hjelpemidler på under dine eventyr.

Denne holderen er designet med ekstrem presisjon og produsert av støtabsorberende, modifisert nylonmateriale som garanterer at den tåler selv de mest utfordrende forholdene og fremdeles yter på toppnivå. Du trenger aldri bekymre deg for utilsiktede fall, støt eller røff behandling – denne holderen er klar til å beskytte dine enheter i alle situasjoner.

Men det er ikke alt; vi har konstruert denne holderen slik at den er tilpasningsdyktig og fungerer uansett hvilket deksel du måtte bruke. Den er kompatibel med smartenheter som har en bredde på inntil 8,89cm, en lengde på 17,15cm og en tykkelse på 1,75cm, enten de er i beskyttelsesdeksel eller ikke. Med vår holder kan du enkelt fortsette å bruke ditt foretrukne deksel uten trøbbel, og det gjør den til det perfekte valget for alle som setter pris på bekvemmelighet.

Det som virkelig skiller vår Smartenhetsholder fra andre alternativer, er den justerbare friksjonshengselen som gjør at du kan finne den optimale synsvinkelen. Dette sikrer at din smartenhet alltid er innenfor rekkevidde og enkel å bruke, uten behov for klønete justeringer.

For å gi deg ekstra trygghet har vi inkludert silikonremmer for å holde smartenheten trygt på plass. Disse remmene har interne riller som forhindrer dem i å løsne fra enheten din. Uansett hvor utfordrende eventyrene dine blir, vil smartenheten din være trygt festet.

Vår Smartenhetsholder inneholder også en bungeelås som automatisk trekker seg tilbake når den ikke er i bruk, slik at den ikke forstyrrer under bruk av smartenheten. Det handler om enkel og uavbrutt tilgang til din teknologi.

Denne Smartenhetsholderen er skapt for eventyrere som verdsetter allsidighet. Den kan enkelt festes til MOLLE/PALS-felt som er 4 x 2 enheter store ved hjelp av to monteringsstropper, og gir deg en trygg tilkobling uten krøll. Rask montering og demontering har aldri vært enklere, noe som gjør dette til det ideelle valget for de som trenger å være fleksible i naturen.

For den ultimate komforten og tilpasningen har vi integrert spalter for magebånd, slik at du kan justere og sikre holderen til kroppen din. Dette sørger for at den forblir på plass uansett hvor aktiv du er.

Oppsummert er vår Smartenhetsholder den ultimate løsningen for alle som setter pris på både holdbarhet og ytelse når det gjelder smartenhetsholdere. Den er solid, allsidig og enkel å bruke, og den er den perfekte følgesvennen for eventyrere, friluftsentusiaster og alle som stadig er på farten. Ikke gå på kompromiss med sikkerheten til dine smartenheter; velg det beste - velg vår Smartenhetsholder i dag.

Produktinformasjon

Farge Sort