Therm-a-Rest NeoAir Xlite NXT MAX Solar Flare - Regular Wide

Therm-a-Rest NeoAir Xlite NXT MAX

Solar Flare - Regular Wide

Varenr: 124954
Størrelse
L
3 849,-
-+
Utsolgt (42 dager)

XLite NXT MAX – originalen av lette, varme liggeunderlag – nå 6x mer stille enn tidligere
Et liggeunderlag for de lange, gode turene der du vet dere skal campe på et skikkelig spennende sted. Enten midt på en fjellrygg eller langt inne på vidda. Du bærer alt med deg, og vekten bør være ganske lett. Med XLite NXT MAX liggeunderlaget er du sikker på å holde deg varm i løpet av en kald høstnatt i fjellet eller en varm sommerkveld ved havet. XLite NXT MAX er klassikeren til Therm-a-Rest.

XLite NXT MAX har fått en økt R-verdi på 4.5 sammenlignet med tidligere generasjoner av XLite. Liggeunderlaget kan derfor brukes vår, sommer, høst og tidlig vinter. R-verdien til Therm-a-Rest er bygget på ASTM-standarden som kom i 2020. Denne standarden er utviklet av blant andre Therm-a-Rest og er den første universale standarden for R-verdi.

Liggeunderlaget har økt i tykkelse fra 6,4cm til 7,6cm. Dette gir enda bedre komfort og valgmuligheter i hvor oppblåst du ønsker liggeunderlaget.

XLite NXT MAX liggeunderlaget er lett og slitesterkt med er med et sterkt materiale på 30D ripstop HT nylon som liggeunderlaget ekstremt slitesterkt. Vi anbefaler å bruke et skumliggeunderlag som under liggeunderlaget. Smart å ha for ekstra beskyttelse under liggeunderlaget eller for å ha i camp på vinteren.

Therm-a-Rest bruker sin egen patenterte NeoAir teknologi i de oppblåsbare liggeunderlagene. Alle liggeunderlag i NeoAir-serien består av ThermaCapture og Triangular Core Matrix- eller Wave Core konstruksjon. ThermaCapture er et belegg i liggeunderlaget som reflekterer varmetapet fra personen som ligger på underlaget tilbake til personen, og sperrer for kulde som kommer opp fra bakken. Dette patenterte materialet minimerer varmetapet uten å gjøre liggeunderlaget stort og bulkete. Triangular Core Matrix er kakestykkeformede celler som går på tvers av liggeunderlaget. Disse cellene går over og under ThermaCapture belegget i liggeunderlaget. Siden cellene går på tvers av liggeunderlaget er de mindre og tar derfor kortere tid å varme opp. De kakestykkeformede cellene øker også stabiliteten til liggeunderlaget samtidig som det minimerer varmetapet.

WingLock-ventilen gjør det raskere å blåse opp liggeunderlaget enn den klassiske ventilen til Therm-a-Rest. WingLock ventilen har vinger som kan vris på. Den har to funksjoner; den kan lukkes for å hindre at luften går ut mens du blåser opp liggeunderlaget og den kan åpnes for å slippe ut luft raskt når du pakker sammen liggeunderlaget.

Et tips er å ikke sove på et helt oppblåst liggeunderlag. Da vil du våkne med vond rygg neste morgen fordi du har ligget oppå liggeunderlaget. Trykkpunktene, slik som hæler, hofter og skuldre, skal helst synke litt ned i liggeunderlaget. Vi anbefaler å blåse liggeunderlaget nesten helt opp, legge seg på deg og slippe ut litt luft med WingLock ventilen så du kjenner trykkpunktene synke ned i liggeunderlaget.

XLite NXT MAX kommer med en pumpesekk, pakkpose og reparasjonssett. XLite NXT MAX kommer i to størrelser – Regular Wide og Large;

Regular Wide veier 510gram og har dimensjonene 63 x 183cm oppblåst. Nedpakket er det 28 x 12cm.
Large veier 553gram og har dimensjonene 63 x 196cm oppblåst. Nedpakket er det 28 x 12cm.
R-verdi på 4.5
Komfortabelt med tykkelse på 7,6cm
6x stillere enn tidligere generasjoner
WingLock ventil
Triangular Core Matrix konstruksjon
30D HT Nylon trekk på liggeunderlaget

Produktinformasjon

Størrelse RW