Therm-a-Rest NeoAir Topo RW WingLock Therm-a-Rest NeoAir Topo RW WingLock Therm-a-Rest NeoAir Topo RW WingLock

Therm-a-Rest NeoAir Topo RW

WingLock

Varenr: 124948
Størrelse
R
L
2 699,-
-+
4 På lager

Topo – for maks komfort på turen

Etter en lang klatredag i fjellet, en kajakk tur i en stille fjord eller en tur i nærmarka så er det alltid godt å vite at man har unnet seg litt ekstra luksus hvor man kan strekke ut beina, pleie vonde hender eller føtter og sove godt. Et liggeunderlag som Topo vil gjøre partneren din sjalu på hvorfor de ikke skaffet seg noe mer komfort. Særlig når denne luksusen ikke veier noe mer.

Topo har R-verdi på 2.3. Liggeunderlaget kan derfor brukes senvår, sommer og tidlig høst. R-verdien til Therm-a-Rest er bygget på ASTM-standarden som kom i 2020. Denne standarden er utviklet av blant andre Therm-a-Rest og er den første universale standarden for R-verdi.

Det er ingen grunn til å føle at komforten skal gå på bekostning av gleden med å være ute. Topo liggeunderlaget tar deg med ut på lange turer og gir det garantert en god natts søvn med 7.6cm tykkelse. Liggeunderlaget er trukket med et slitesterkt stoff i 50D polyester. Dette gir en god følelse å ligge på, men viktigst av alt så gjør det liggeunderlaget slitesterkt mot bakken. Det anbefales uansett å ha et skumliggeunderlag som Therm-a-Rest Z Lite SOL eller Therm-a-Rest RidgeRest under oppblåsbare liggeunderlag.

Therm-a-Rest bruker sin egen patenterte NeoAir teknologi i de oppblåsbare liggeunderlagene. Wave Core er et enkelt lag av bølgeformede celler som går på tvers av liggeunderlaget. Disse asymmetriske cellene har flere hundre festepunkter i liggeunderlaget. På grunn av alle festepunktene er det minimalt med delamineringer på liggeunderlagene med Wave Core konstruksjonen.

WingLock-ventilen gjør det raskere å blåse opp liggeunderlaget enn den klassiske ventilen til Therm-a-Rest. WingLock ventilen har vinger som kan vris på. Den har to funksjoner; den kan lukkes for å hindre at luften går ut mens du blåser opp liggeunderlaget og den kan åpnes for å slippe ut luft raskt når du pakker sammen liggeunderlaget.

Et tips er å ikke sove på et helt oppblåst liggeunderlag. Da vil du våkne med vond rygg neste morgen fordi du har ligget oppå liggeunderlaget. Presspunktene, slik som hæler, hofter og skuldre, skal helst synke litt ned i liggeunderlaget. Vi anbefaler å blåse liggeunderlaget nesten helt opp, legge seg på deg og slippe ut litt luft med WingLock ventilen så du kjenner presspunktene synke ned i liggeunderlaget.

Topo kommer med en pumpesekk, pakkpose og reparasjonssett.


R-verdi på 2.3
Komfortabelt med tykkelse på 7,6cm
WingLock ventil
WaveCore konstruksjon
NeoAir-teknologi
50D polyester forsterker liggeunderlaget

Produktinformasjon

Materiale 50D polyester
Nedpakket (cm) 28x15cm
R-verdi 2.3
Størrelse RW
Størrelse i cm 64cm x 183cm
Tykkelse 7.6cm
Vekt 800 g