Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C UL Bag Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C UL Bag Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C UL Bag Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C UL Bag Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C UL Bag Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C UL Bag Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert

Therm-a-Rest Hyperion 20F/-6C UL Bag

Gåsedun - 900 - Nikwax impregnert

Varenr: 124897
Størrelse
R
S
L
8 199,-
-+
1 På lager

Therm-a-Rest Hyperion -6C sovepose for gramjegeren
Therm-a-Rest Hyperion er en ultralett sovepose for turer der vekt og volum er essensielt for å gjennomføre turen. Typiske aktiviteter er fjellsykling og løping over mange dager, lange sykkelturer langs vei der volum og vekt er helt essensielt, eller overnattingsturer under klatring vår, sommer, høst og senvinter.

Driver du med tinderangling med eller uten ski og ønsker det letteste, mest kompakte og varmeste har du med Hyperion soveposen løsningen på noen av dine utfordringer (plass i sekken, vekt og en god natts søvn). Hyperion koster det hvite ut av øyet, men det er posen verdt når du legger deg mett, salig, sliten og med et smil om munnen.

Hyperion er oppgitt til 0 grader komforttemperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på -6 grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon.

Soveposen har Ultralight Fit passform som er Therm-a-Rest sin smaleste kategori med tanke på romslighet. Her er det skåret til beinet for den laveste vekten og det minste volumet, samtidig som varmekomforten er ivaretatt. Om du sover som en mumie i en sarkofag hele natten går det fint, noe som bør være tilfellet etter en slitsom tur. Om du spreller som er fisk hele natten og sover i alle fire sovestillingene hadde vi anbefalt en bredere pose.

900 cuin Nikwax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid, spesielt i våte omgivelser over mange dager. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av dunimpregneringen.
Langs nakke og hals i hetten og bak glidelåsen er det ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme.

Hyperion har soneisolasjon som maksimerer varmen siden dunet er effektivt brukt. Det er 60% dun på oversiden og 40% på undersiden av posen. SynergyLinks på soveposen gjør at man kobler liggeunderlaget sammen med posen, noe som gjør at man holder undersiden av posen ned mot underlaget. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.
Fotpartiet på soveposen har ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en egen dunfylt lomme som du kan putte føttende inn i, for deg som er en frysepinne.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles til på oversiden av posen ved hjelp av hemper slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet.

Alle Therm-a-Rest soveposene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».

Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
Komforttemperatur på 0 grader i underbuksa og minus 6 med undertøy
Ytterstoff 10D Nylon Ripstop m/DWR behandling
Innerstoff 10D Nylon
Glidelås på venstre side
900-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun
Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Small 549 g, 156 - 168 cm lang
Medium 577 g, 170 - 183 cm lang
Large 634 g, 185 - 198 cm lang

Produktinformasjon

Innvendig tekstil 10D Nylon
Komforttemperatur 0 grader i underbuksa og minus 6 med undertøy
Lengde 185 - 198 cm
Materiale 900-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun
Størrelse L
Utvendig tekstil 10D Nylon Ripstop m/DWR behandling
Vekt 634g
Zip Venstre