Therm-a-Rest Saros 0F/-18C Long EraLoft Therm-a-Rest Saros 0F/-18C Long EraLoft Therm-a-Rest Saros 0F/-18C Long EraLoft Therm-a-Rest Saros 0F/-18C Long EraLoft Therm-a-Rest Saros 0F/-18C Long EraLoft

Therm-a-Rest Saros 0F/-18C Long

EraLoft

Varenr: 124889
Størrelse
R
S
L
4 099,-
-+
1 på lager

Therm-a-Rest Saros -18C sovepose for hverdagseventyrene
Saros er den mest romslige syntetiske soveposen fra Therm-a-Rest og er laget for deg som ønsker en sovepose for vinterturer der komfort og driftssikkerhet er viktig. Typiske turer kan være alt fra snøhuletur til Hardangervidda eller Spitsbergen på langs. Saros er en driftsikkert pose for deg som ønsker pålitelightet uansett vær.  

Saros soveposen er oppgitt til -10C grader i komfort-temperatur i undertøy. Med stillongs er komfortgrensen på -18C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Saros soveposen har W.A.R.M. fit passform som står for «With Additional Room for Multiple positions”. I Saros soveposen har du god nok plass til å sove i alle mulige posisjoner du skulle ønske. Det er også god plass for å tørke klær i løpet av natten.

Soveposen er fylt med eraLoft Polyester Hollow Fiber som er et syntetisk, vannavstøtende materiale. Fordelen med syntetiske soveposer er at de holder seg varme selv om de blir fuktige. Saros soveposen har oppdelte kammere slik at isolasjonen ikke forflytter seg, men forblir i sine kammere. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.

På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet.

Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for lagring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at soveposen holder seg spenstig over tid.

 

Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
Komforttemperatur på minus 10 i underbuksa og minus 18 i undertøy.
Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket   
Ytterstoff 20D polyester Ripstop m/DWR behandling
Innerstoff 20D polyester Taffeta Glidelås på venstre side.
eraLoft Polyester Hollow Fiber
Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Small 1960 g, 156-168 cm lang
Regular 2240 g, 170-183 cm lang
Long 2371 g, 185-198 cm lang

Produktinformasjon

Innvendig tekstil 20D polyester
Komforttemperatur minus 10 i underbuksa og minus 18 i undertøy.
Utvendig tekstil 20D polyester Ripstop m/DWR behandling