Therm-a-Rest Parsec 0F/-18C Long Cuin Gåsedun - 800 - Nikiwax Therm-a-Rest Parsec 0F/-18C Long Cuin Gåsedun - 800 - Nikiwax Therm-a-Rest Parsec 0F/-18C Long Cuin Gåsedun - 800 - Nikiwax Therm-a-Rest Parsec 0F/-18C Long Cuin Gåsedun - 800 - Nikiwax Therm-a-Rest Parsec 0F/-18C Long Cuin Gåsedun - 800 - Nikiwax

Therm-a-Rest Parsec 0F/-18C Long

Cuin Gåsedun - 800 - Nikiwax

Varenr: 124880
Størrelse
R
S
L
8 299,-
-+
Utsolgt (56 dager)

Therm-a-Rest Parsec -18C sovepose for entusiasten
Parsec er laget for deg som søker til fjells med minimalistisk oppakning og lav vekt. Målgruppen for Parsec er klatrere og skikjørere som skal på raske og lette overnatting i fjellet der ryggsekken skal bli minst mulig og varmeeffekten størst mulig. Bruksområdet er turer i løpet av vår, sommer, høst og senvinter.

Parsec soveposen er oppgitt til -10 grader i komfort-temperatur i underbukse. Med undertøy er komfortgrensen på -18 grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Parsec har Performance Fit passform som betyr at den har en vanlig romslighet for soveposer. Du kan enkelt snu deg rundt i soveposen, og den er ikke unødvendig romslig. Dette gjør at soveposen er lettere og mer kompakt enn andre poser. Parsec soveposen er god og varm for hvor lett den er.

Soveposen er fylt med 800 Cuin NikWax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NixWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.

Det er ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme langs nakke, i halsen i hetten og bak glidelåsen. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en dunfylt lomme som du kan putte føttende inn i for deg som er en frysepinne.

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.

SynergyLink er nå lettere og oppdatert slik at de passer bedre med liggeunderlag på 63cm bredde (Long og Regular-Wide).

Dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for oppbevaring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at dunet holder seg spenstig over tid.

Parsec-serien er oppdatert for 2021 med 100% resirkulert nylon som brukes i både inner- og ytterstoffet av soveposen. Den 100% resirkulerte nylonen er GRS sertifisert. GRS står for Global Responsible Standard og er en frivillig standard varemerker kan følge når de bruker resirkulert materialer.

Alle Therm-a-Rest soveposene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».

Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
Komforttemperatur på 0 grader i underbuksa og -6 grader med undertøy
Ny YYK anti-feste glidelås som går toveis
Resirkulert nylon som er GRS sertifisert
Ytterstoff - 100% resirkulert 20D nylon Ripstop m/DWR behandling
Innerstoff - 100 resirkulert 20D nylon med Taffeta Glidelås på venstre side
800-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun (impregnert dun)
Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Small 975g, 156 - 168 cm lang
Regular 1090g, 170 - 183 cm lang
Long 1162g, 185 - 198 cm lang

Produktinformasjon

Innvendig tekstil 100% Recycled Nylon RipStop
Komforttemperatur EN Comfort: -10°| EN Limit: -18°
Materiale 800-Fill Nikwax Hydrophobic Down™
Nedpakket (cm) 20x23cm
Størrelse L
Utvendig tekstil 100% Recycled Nylon RipStop w/ DWR
Vekt 1,16 kg