Therm-a-Rest NeoAir Topo Luxe Balsam L TwinLock Therm-a-Rest NeoAir Topo Luxe Balsam L TwinLock Therm-a-Rest NeoAir Topo Luxe Balsam L TwinLock

Therm-a-Rest NeoAir Topo Luxe Balsam L

TwinLock

Varenr: 124833
Størrelse
R
L
3 399,-
-+
Utsolgt (55 dager)

Topo Luxe - øk komforten uten å øke vekten
Etter lange dager i fjellet, i marka eller på jakt post er det alltid deilig å komme ferdig og sliten inn i teltet på et godt liggeunderlag. Topo Luxe gir deg den ekstra lukseriøse følelsen som gjør at du glemmer at høst stormen står på som fullt utenfor teltet. Istedenfor kan du lene deg tilbake, lukke øynene og vite at du får en god nattssøvn.

Topo Luxe har R-verdi på 3.7. Liggeunderlaget kan derfor brukes vår, sommer og høst. R-verdien til Therm-a-Rest er bygget på ASTM-standarden som kom i 2020. Denne standarden er utviklet av blant andre Therm-a-Rest og er den første universale standarden for R-verdi.

Liggeunderlaget er behagelig med en tykkelse på 10 cm og er trukket med et slitesterkt stoff i 50D polyester. Dette gir en god følelse å ligge på, men viktigst av alt så gjør det liggeunderlaget slitesterkt mot bakken. Det anbefales uansett å ha et skumliggeunderlag som Therm-a-Rest Z Lite SOL eller Therm-a-Rest RidgeRest under oppblåsbare liggeunderlag.

Therm-a-Rest bruker sin egen patenterte NeoAir teknologi i de oppblåsbare liggeunderlagene. Alle liggeunderlag i NeoAir-serien består av ThermaCapture og Triangular Core Matrix- eller Wave Core konstruksjon. ThermaCapture er et belegg i liggeunderlaget som reflekterer varmetapet fra personen som ligger på underlaget tilbake til personen, og sperrer for kulde som kommer opp fra bakken. Dette patenterte materialet minimerer varmetapet uten å gjøre liggeunderlaget stort og bulkete. Triangular Core Matrix er kakestykkeformede celler som går på tvers av liggeunderlaget. Disse cellene går over og under ThermaCapture belegget i liggeunderlaget. Siden cellene går på tvers av liggeunderlaget er de mindre og tar derfor kortere tid å varme opp. De kakestykkeformede cellene øker også stabiliteten til liggeunderlaget samtidig som det minimerer varmetapet.

TwinLock-ventilen gjør det raskere å blåse opp liggeunderlaget enn den klassiske ventilen til Therm-a-Rest. WingLock ventilen har en ventil for å blåse opp liggeunderlaget og en ventil for å slippe ut luft av liggeunderlaget. Ventilen som er for å blåse opp liggeunderlaget slipper ikke ut luft.

Et tips er å ikke sove på et helt oppblåst liggeunderlag. Da vil du våkne med vond rygg neste morgen fordi du har ligget oppå liggeunderlaget. Presspunktene, slik som hæler, hofter og skuldre, skal helst synke litt ned i liggeunderlaget. Vi anbefaler å blåse liggeunderlaget nesten helt opp, legge seg på deg og slippe ut litt luft med WingLock ventilen så du kjenner presspunktene synke ned i liggeunderlaget.

Topo Luxe kommer med en pumpesekk, pakkpose og reparasjonssett.


R-verdi på 3.7
Komfortabelt med tykkelse på 10 cm
TwinLock ventil
WaveCore konstruksjon
NeoAir-teknologi
50D polyester forsterker liggeunderlaget

Produktinformasjon

Materiale 50D polyester
Nedpakket (cm) 28x15cm
R-verdi 3.7
Størrelse L
Størrelse i cm 64cm x 196cm
Tykkelse 10cm
Vekt 850 g