Nitecore LR40 Oliven Nitecore LR40 Oliven

Nitecore LR40

Oliven

Varenr: 124360
FargeOliven
Nitecore LR40 Hvit
Nitecore LR40 Oliven
399,-
-+
Utsolgt (40 dager)

Nitecore LR40 er en kraftig og allsidig lykt som er designet for å møte behovene til både utendørsentusiaster og hverdagsbrukere. Med en maksimal lysstyrke på 1200 lumen og en rekkevidde på opptil 182 meter, er denne lykten ideell for camping, turstier, jakt og annen utendørsaktivitet.

En av de mest imponerende egenskapene til Nitecore LR40 er dens allsidighet. Lykten har en justerbar lysstråle med tre forskjellige nivåer av lysstyrke og et blinkende modus, slik at du kan tilpasse lysstyrken til enhver situasjon. I tillegg har lykten en rød lysmodus som er spesielt nyttig når du ønsker å bevare nattsynet ditt eller ikke forstyrre andre i nærheten.

Lykten er også utstyrt med en innebygd oppladbar batteripakke som kan lades opp via en USB-kabel. Dette gjør det enkelt og praktisk å lade opp lykten når som helst og hvor som helst, og sikrer at du alltid har strøm tilgjengelig når du trenger det.

Nitecore LR40 er også robust og holdbar, med en IPX8 vanntett rangering som gjør den motstandsdyktig mot regn og andre værforhold. Lykten har også en solid aluminiumskropp og herdet glasslinsen, noe som gjør den motstandsdyktig mot støt og slag.

Alt i alt er Nitecore LR40 en utmerket lykt som vil møte behovene til både utendørsentusiaster og hverdagsbrukere. Med sin allsidighet, pålitelighet og holdbarhet, er denne lykten en flott investering for enhver som trenger pålitelig belysning under en rekke forhold.

Produktinformasjon

Farge Oliven