TT First Aid Basic Svart TT First Aid Basic Svart TT First Aid Basic Svart TT First Aid Basic Svart TT First Aid Basic Svart TT First Aid Basic Svart

TT First Aid Basic

Svart

Varenr: 116192
FargeSvart
TT First Aid Basic Olive
TT First Aid Basic Svart
649,-
-+
Utsolgt (42 dager)

Introduserer TT First Aid Basic - Din pålitelige følgesvenn for nødsituasjoner!

Når uhell inntreffer, vær forberedt med TT First Aid Basic, en omfattende og pålitelig førstehjelpsutstyr som sikrer at du er utstyrt til å håndtere en uventet situasjon. Designet med stor omsorg og oppmerksomhet på detaljer, er dette settet en essensiell følgesvenn for hjemmet, kontoret, bilen eller turen.

TT First Aid Basic inneholder et bredt utvalg av førstehjelpsartikler som er nøye utvalgt for å håndtere vanlige skader og nødsituasjoner.

Settet inneholder bandasjer, sterilt kompress, tape, sikkerhetsnåler, desinfeksjonsmiddel, engangshansker, saks, pinsett, termometer og mye mer. Alle produktene er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre pålitelighet og holdbarhet.

Den robuste og kompakte designen gjør det enkelt å bære med seg og gir enkel tilgang til førstehjelpsutstyret når du trenger det mest. Settet er også utstyrt med en klar og enkel veiledning for å hjelpe deg med å håndtere nødsituasjoner trinn for trinn.

Beskytt dine kjære og deg selv med TT First Aid Basic - den komplette førstehjelpsløsningen du kan stole på. Skaff deg en i dag og vær forberedt på enhver nødsituasjon som måtte oppstå!

 


 

Produktinformasjon

Farge Svart
Mål 18 x 12,5 x 5,5 cm
Stofftype 420 HD Nylon
Vekt 230g