TT Tourniquet Pouch 040 Svart TT Tourniquet Pouch 040 Svart

TT Tourniquet Pouch

040 Svart

Varenr: 104236
Farge040 Svart
TT Tourniquet Pouch 040 Svart
TT Tourniquet Pouch 331 Oliven
TT Tourniquet Pouch 346 Coyote brun
199,-
-+
Ubekreftet 28.08.2024

TT Tourniquet Pouch er spesielt utviklet for å sikre trygg og enkel tilgang til turnikéter under nødsituasjoner. Denne vesken er designet med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og praktisk oppbevaring av livreddende utstyr.

Vesken er konstruert av slitesterkt materiale som tåler krevende forhold. Den beskytter turnikéter mot støt, støv og fuktighet, og sikrer at utstyret forblir i optimal stand til bruk. Med solid lukking og sikker festeanordning holder vesken innholdet trygt på plass, klart til umiddelbar bruk.

TT Tourniquet Pouch er utstyrt med praktiske festestropper som gjør det enkelt å feste vesken til taktisk utstyr, belter eller annet utstyr. Dette gir deg fleksibilitet til å bære vesken på den måten som passer best for deg og dine behov.

Med TT Tourniquet Pouch kan du være trygg på rask og pålitelig tilgang til turnikéter når hvert sekund teller. Vesken er utformet med tanke på brukervennlighet, slik at du raskt kan få tak i utstyret og utføre nødvendige livreddende tiltak uten forsinkelser.

Enten du er en del av et militært team, en førstehjelpsleverandør eller en outdoor-entusiast, vil TT Tourniquet Pouch være den ideelle følgesvennen for oppbevaring av turnikéter. Den gir deg tryggheten ved å vite at du har nødvendig utstyr innen rekkevidde når det virkelig gjelder.

Invester i TT Tourniquet Pouch og vær forberedt på enhver nødsituasjon. Ta kontroll over situasjonen og gi rask og effektiv hjelp til de som trenger det mest. Din pålitelige partner for turnikétoppbevaring - TT Tourniquet Pouch.

Produktinformasjon

Farge 040 Svart
Stofftype CORDURA® 700 den
Vekt 80g