TT Trooper Back Plate 331 Oliven TT Trooper Back Plate 331 Oliven TT Trooper Back Plate 331 Oliven TT Trooper Back Plate 331 Oliven TT Trooper Back Plate 331 Oliven

TT Trooper Back Plate

331 Oliven

Varenr: 110686
Farge331 Oliven
TT Trooper Back Plate 331 Oliven
TT Trooper Back Plate 343 Khaki
TT Trooper Back Plate 346 Coyote brun
1 079,-
-+
Utsolgt (42 dager)

Utvidelsen for TT Chest Rig: Pouchen for ryggbeskyttelsesplaten og ekstra utstyr (MOLLE-kompatibelt) kan enkelt festes til TT Chest Rig (bemerk at TT Chest Rig ikke er inkludert).

 

Forbedre ditt taktiske oppsett med Utvidelsen for TT Chest Rig, et uunnværlig tillegg for enhver seriøs operatør. Denne allsidige utvidelsen er designet for å sømløst integrere med din eksisterende TT Chest Rig (vær oppmerksom på at TT Chest Rig ikke er inkludert i leveransen). Den gir et nytt nivå av funksjonalitet og tilpasningsdyktighet til din utrustning, og gjør det enklere enn noensinne å bære essensielt utstyr og panserplater for maksimal beredskap ute i felten.

Nøkkelfunksjoner:

Kompatibel med Ryggbeskyttelsesplater: Utvidelsen for TT Chest Rig er spesielt designet for å akkomodere ryggbeskyttelsesplater, som gir ekstra beskyttelse i høyrisikosituasjoner. Enten du er på oppdrag eller patruljerer gatene, gir denne ekstra beskyttelsen en trygghet du ikke kan unnvære.

MOLLE-kompatibilitet: Utvidelsen har en MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) kompatibel design, som gir deg muligheten til å enkelt feste en rekke ekstra utstyr. Tilpass utstyret ditt for å møte spesifikke behov ved å feste lommer, holstere og tilbehør sikkert, og sørge for at du har alt innen rekkevidde når det virkelig teller.

Sømløs Integrering: Designet med presisjon, integreres denne utvidelsen sømløst med TT Chest Rig. Resultatet er en harmonisk og ergonomisk konfigurasjon som ikke begrenser bevegelsesfriheten, samtidig som den sørger for at utstyret ditt er lett tilgjengelig og godt organisert.

Forbedre din taktiske fordel og oppgrader utstyret ditt med Utvidelsen for TT Chest Rig. Enten du er en profesjonell operatør, polititjenestemann eller en ivrig friluftsentusiast, er denne utvidelsen en spillveksler for de som krever det beste innen ytelse og allsidighet. Ikke gå glipp av muligheten til å ta ditt taktiske utstyr til neste nivå.

Produktinformasjon

Farge 331 Oliven
Stofftype CORDURA® 700 den
Vekt 500g