Swisseye Guardian

Swisseye Guardian

Varenr: 126396
879,-
-+
Utsolgt (42 dager)

Justerbare Neseputer med Aerodynamisk Form: Gardosa Evolution M/P-brillene er utstyrt med justerbare neseputer som har en aerodynamisk form. Dette gir ikke bare en perfekt passform, men også en strømlinjeformet design.

Gummierte, Riflete Templene for Ekstra Grepet: Brillene har gummierte og riflete templer som gir en solid og komfortabel passform, samtidig som de forhindrer at brillene sklir ned.

Polykarbonatlinse med Antidugg-/Antiripesbelegg: Gardosa Evolution M/P-brillene har en polykarbonatlinse med avansert antidugg- og antiripesbelegg. Dette sørger for klar sikt under alle forhold og øker brillenes holdbarhet.

100% UVA, UVB og UVC Beskyttelse opp til 400 nm: Øyehelsen din er viktig, og Gardosa Evolution M/P-brillene gir fullstendig beskyttelse mot skadelig UV-stråling, inkludert UVA, UVB og UVC stråler, opp til 400 nanometer.

Ekstra Linser i Oransje og Klar: Brillene inkluderer ekstra linser i både oransje og klar utførelse, slik at du kan tilpasse dem etter lysforholdene.

Inkluderer Mikrofiberpose og Etui: Brillene leveres med en praktisk mikrofiberpose for rengjøring og en beskyttende etui for oppbevaring når de ikke er i bruk.

Sertifisert i samsvar med følgende standarder:

EN 12312–1: Overholder europeiske standarder for øyevern, og sikrer høy kvalitet og pålitelighet.

STANAG 2920/4296: Oppfyller NATO-standarder for ballistisk beskyttelse og er egnet for militære og forsvarsapplikasjoner.

Tekniske Spesifikasjoner:

Rammemateriale: Slagfast PC (polycarbonat)
Linsemateriale: Polykarbonat
Ekstra linser: Oransje + klar
Vekt: 34 g
RX Clip: Ikke tilgjengelig
Andre Funksjoner: -
Utstyr: Mikrofiberpose, Etui
Swisseye Gardosa Evolution M/P gir førsteklasses øyevern med justerbare funksjoner for å oppnå den perfekte passformen. Uansett om du jobber i krevende miljøer eller trenger øyevern for spesifikke behov, gir Gardosa Evolution M/P-brillene deg den beskyttelsen og komforten du trenger. Beskytt øynene dine og opplev klar sikt med Swisseye Gardosa Evolution M/P.