Swisseye F-Tac Pro RX (incl. clip) laser lens 532/694/1064

Swisseye F-Tac Pro

RX (incl. clip) laser lens 532/694/1064

Varenr: 126390
3 599,-
-+
Utsolgt (42 dager)

Swisseye F-Tac Arctic, skapt for vinteren!

Lettvekts Beskyttelsesbriller: F-Tac Arctic-brillene er utformet som lette briller, ideelle for bruk i krevende situasjoner hvor beskyttelse er nødvendig.

Elastisk og Justerbar Hodebånd med Silikon: Brillene er utstyrt med et elastisk hodebånd som kan justeres og har silikonbelegg for ekstra stabilitet og komfort.

Polykarbonatlinse med Antidugg-/Antiripesbelegg (EN 166 BTK): F-Tac Arctic-brillene har en polykarbonatlinse med avansert antidugg- og antiripesbelegg som er spesielt tilpasset ekstreme klimaforhold. Den har også en indre lag som forhindrer dugg i slike forhold, som arktiske eller tropiske omgivelser.

100% UVA, UVB og UVC Beskyttelse opp til 400 nm: Brillene gir fullstendig beskyttelse mot skadelig UV-stråling, inkludert UVA, UVB og UVC stråler, selv i ekstreme omgivelser.

Valgfri RX Clip for Reseptbriller: F-Tac Arctic gir deg muligheten til å tilpasse brillene med en RX Clip for reseptbriller (artikkel 62112), slik at du kan opprettholde klar sikt selv med spesifikke synsbehov.

Ekstra Linser i Oransje og Klar: Brillene inkluderer ekstra linser i både oransje og klar utførelse for å imøtekomme ulike lysforhold.

Inkluderer Etui, Mikrofiberpose (for linser) og Hylster (for briller): Brillene leveres komplett med et beskyttende etui, en praktisk mikrofiberpose for rengjøring av linsene og et hylster for sikker oppbevaring når brillene ikke er i bruk.

Sertifisert i samsvar med følgende standarder:

EN 12312–1: Overholder europeiske standarder for øyevern, og sikrer høy kvalitet og pålitelighet.

ANSI Z87.1+: Oppfyller kravene til den amerikanske nasjonale standarden for øyevern, og gir beskyttelse mot støt og høy optisk kvalitet.

MIL-PRF 32432A: Oppfyller de strenge kravene til det amerikanske militæret, og gir holdbarhet og ytelse.

STANAG 4296/2920: Oppfyller NATO-standarder for ballistisk beskyttelse og er egnet for militære og forsvarsapplikasjoner.

EN 166 BTK: Overholder europeiske standarder for briller i ekstreme klimaforhold og gir deg den ekstra beskyttelsen du trenger.

Swisseye F-Tac Arctic gir førsteklasses øyevern i ekstreme klimaforhold. Uansett om du jobber i arktiske omgivelser, i tropiske regnskoger eller andre utfordrende miljøer, gir F-Tac Arctic-brillene deg den ultimate beskyttelsen og komforten du trenger. Beskytt øynene dine og opplev klar sikt uansett hva naturen kaster mot deg med Swisseye F-Tac Arctic.