Swisseye F-Tac

Swisseye F-Tac

Varenr: 126385
1 499,-
-+
Utsolgt (42 dager)

Swisseye F-Tac

Lettvekts google: F-Tac-brillene er utformet som lette briller, ideelle for bruk i ulike situasjoner hvor beskyttelse er nødvendig.

Polykarbonatlinse med Antiduggbelegg: F-Tac-brillene er utstyrt med en polykarbonatlinse som har avansert antiduggbelegg. Dette gir deg klar sikt under varierende forhold, selv når temperaturen stiger.

Elastisk og Justerbar Hodebånd: Brillene leveres med et elastisk og justerbart hodebånd som sikrer en trygg og komfortabel passform.

100% UVA, UVB og UVC Beskyttelse: F-Tac-brillene gir fullstendig beskyttelse mot skadelig UV-stråling, inkludert UVA, UVB og UVC stråler.

Inkluderer Mikrofiberpose og Hylster: Brillene kommer med en mikrofiberpose for beskyttelse og rengjøring av linsene, samt et hylster for sikker oppbevaring av brillene.

Inkluderer RX Clip uten Demolinse: F-Tac-brillene inkluderer en RX Clip for reseptbriller uten demolinse, som gir deg muligheten til å tilpasse brillene til dine spesifikke synsbehov.

Ekstra Linser i Oransje og Klar: Brillene leveres med ekstra linser i både oransje og klar utførelse for å tilpasses ulike lysforhold.

Sertifisert i samsvar med følgende standarder:

EN 12312–1: Overholder europeiske standarder for øyevern, og sikrer høy kvalitet og pålitelighet.

ANSI Z87.1+: Oppfyller kravene til den amerikanske nasjonale standarden for øyevern, og gir beskyttelse mot støt og høy optisk kvalitet.

MIL-PRF 32432A: Oppfyller de strenge kravene til det amerikanske militæret, og gir holdbarhet og ytelse.

STANAG 2920/4296: Oppfyller NATO-standarder for ballistisk beskyttelse og er egnet for militære og forsvarsapplikasjoner.

EN 166 BT: Overholder europeiske standarder for briller med høy hastighet og ekstrem temperatur.

Tekniske Spesifikasjoner:

Rammemateriale: TPU (Thermoplastic Polyurethane)
Linsemateriale: Polykarbonat
Ekstra linser: Oransje + klar
Vekt: 134 g
RX Clip: Inkludert (artikkel 62111)
Andre Funksjoner: -
Utstyr: Mikrofiberpose
Swisseye F-Tac gir deg førsteklasses øyevern i et lett og allsidig design. Uansett om du jobber i krevende miljøer eller trenger øyevern til ulike aktiviteter, gir F-Tac-brillene deg den beskyttelsen og komforten du trenger. Du kan også tilpasse brillene til dine reseptbehov ved å bruke den inkluderte RX Clip. Beskytt øynene dine med Swisseye F-Tac og opplev førsteklasses sikkerhet og klarhet.