Swisseye Devil rubber black, smoke + orange + clear

Swisseye Devil

rubber black, smoke + orange + clear

Varenr: 126384
899,-
-+
ikke på lager (42 dager)

Swisseye Devil er det perfekte valget for de som søker førsteklasses øyevern med ekstra tilpasningsmuligheter. Disse brillene er utviklet for å gi optimal beskyttelse, komfort og allsidighet.

Generell Informasjon:

Justerbar Lengde på Templene: Devil-brillene gir deg muligheten til å justere lengden på templene for å oppnå den perfekte passformen.

Justerbar Nesebro: Med en justerbar nesebro kan du tilpasse brillene etter din ansiktsform for ekstra komfort og stabilitet.

Antidugg-/Antiripesbelegg: Devil-brillene har en polykarbonatlinse med avansert antidugg- og antiripesbelegg. Dette sikrer deg krystallklart syn under alle forhold og øker brillenes levetid.

100% UVA, UVB og UVC Beskyttelse: Øyehelsen din er avgjørende, og Devil-brillene gir deg fullstendig beskyttelse mot skadelig UV-stråling, inkludert UVA, UVB og UVC stråler.

Ekstra Linser i Oransje og Klar: Brillene inkluderer ekstra linser i både oransje og klar utførelse, som gir deg allsidighet i ulike lysforhold.

Svart Stropp, Mikrofiberpose og Etui inkludert: Brillene leveres med en svart stropp for ekstra stabilitet, en praktisk mikrofiberpose for enkel rengjøring og transport, samt et solid etui for beskyttelse når brillene ikke er i bruk.

Sertifisert i samsvar med følgende standarder:

EN 12312–1: Overholder europeiske standarder for øyevern, og sikrer høy kvalitet og pålitelighet.

STANAG 2920/4296: Oppfyller NATO-standarder for ballistisk beskyttelse og er egnet for militære og forsvarsapplikasjoner.

Andre Sertifiseringer Vil Følge: Swisseye er dedikert til å opprettholde høy kvalitet og sikkerhet, og flere sertifiseringer vil bli lagt til.

Tekniske Spesifikasjoner:

Rammemateriale: Slagfast PC (polycarbonat)
Linsemateriale: Polykarbonat
Ekstra linser: Oransje + klar
Vekt: 40 g
RX Clip: Ikke tilgjengelig
Andre Funksjoner: -
Utstyr: Mikrofiberpose + Etui
Swisseye Devil gir deg førsteklasses øyevern med justerbare funksjoner for en perfekt passform. Uansett om du jobber i krevende miljøer eller trenger øyevern for spesifikke behov, gir Devil-brillene deg den beskyttelsen og komforten du trenger. Beskytt øynene dine med Swisseye Devil og opplev overlegen sikkerhet og klarhet.