Swisseye Defense Smoke

Swisseye Defense

Smoke

Varenr: 126382
Brilleglass
399,-
-+
2 På lager

Swisseye Defense er det ultimate valget for deg som søker førsteklasses øyevern med ekstra tilpasningsmuligheter. Disse taktiske brillene er utviklet med tanke på beskyttelse, komfort og allsidighet.

Generell Informasjon:

Justerbar Lengde på Templene: Defense-brillene gir deg muligheten til å justere lengden på templene for å oppnå den perfekte passformen.

Antidugg-/Antiripesbelegg: Defense-brillene har en spesialbehandlet polykarbonatlinse med avansert antidugg- og antiripesbelegg. Dette sikrer deg klart syn under alle forhold og øker brillenes levetid.

100% UVA, UVB og UVC Beskyttelse: Øyehelsen din er viktig, og Defense-brillene gir deg fullstendig beskyttelse mot skadelig UV-stråling, inkludert UVA, UVB og UVC stråler.

Avtakbar Clip Adapter for Glass (Valgfritt, 62101): For de som trenger reseptbriller, tilbyr Defense-brillene en valgfri avtakbar clip adapter. Denne adapteren kan enkelt bestilles og tilpasses hos din optiker, slik at du kan bruke dine egne reseptbriller sammen med Defense-brillene.

Svart Stropp og Mikrofiberpose inkludert: Brillene leveres med en svart stropp for ekstra stabilitet og en praktisk mikrofiberpose for enkel rengjøring og transport.

Sertifisert i samsvar med følgende standarder:

EN 12312–1: Overholder europeiske standarder for øyevern, og sikrer høy kvalitet og pålitelighet.

STANAG 2920/4296: Oppfyller NATO-standarder for ballistisk beskyttelse og er egnet for militære og forsvarsapplikasjoner.

Andre Sertifiseringer Vil Følge: Swisseye er opptatt av å opprettholde høy kvalitet og sikkerhet, og flere sertifiseringer er underveis.

Tekniske Spesifikasjoner:

Rammemateriale: Nylon
Linsemateriale: Polykarbonat
Ekstra linser: Ikke inkludert
Vekt: 32 g
RX Clip: Valgfritt (artikkel 62101)
Andre Funksjoner: -
Utstyr: Mikrofiberpose
Swisseye Defense gir deg førsteklasses øyevern med justerbare funksjoner for å oppnå den perfekte passformen. Uansett om du jobber i krevende miljøer eller trenger øyevern for spesifikke behov, gir Defense-brillene deg den beskyttelsen og komforten du trenger. Du kan også tilpasse brillene til dine reseptbehov ved å bruke RX Clip Adapter, som enkelt kan fjernes for rengjøring. Beskytt øynene dine med Swisseye Defense og opplev overlegen sikkerhet og klarhet.