Swisseye Defense Clear

Swisseye Defense

Clear

Varenr: 126380
Brilleglass
399,-
-+
Utsolgt (41 dager)

Swisseye Defense er det ultimate valget for deg som søker førsteklasses øyevern med ekstra tilpasningsmuligheter. Disse taktiske brillene er utviklet med tanke på beskyttelse, komfort og allsidighet.

Generell Informasjon:

Justerbar Lengde på Templene: Defense-brillene gir deg muligheten til å justere lengden på templene for å oppnå den perfekte passformen.

Antidugg-/Antiripesbelegg: Defense-brillene har en spesialbehandlet polykarbonatlinse med avansert antidugg- og antiripesbelegg. Dette sikrer deg klart syn under alle forhold og øker brillenes levetid.

100% UVA, UVB og UVC Beskyttelse: Øyehelsen din er viktig, og Defense-brillene gir deg fullstendig beskyttelse mot skadelig UV-stråling, inkludert UVA, UVB og UVC stråler.

Avtakbar Clip Adapter for Glass (Valgfritt, 62101): For de som trenger reseptbriller, tilbyr Defense-brillene en valgfri avtakbar clip adapter. Denne adapteren kan enkelt bestilles og tilpasses hos din optiker, slik at du kan bruke dine egne reseptbriller sammen med Defense-brillene.

Svart Stropp og Mikrofiberpose inkludert: Brillene leveres med en svart stropp for ekstra stabilitet og en praktisk mikrofiberpose for enkel rengjøring og transport.

Sertifisert i samsvar med følgende standarder:

EN 12312–1: Overholder europeiske standarder for øyevern, og sikrer høy kvalitet og pålitelighet.

STANAG 2920/4296: Oppfyller NATO-standarder for ballistisk beskyttelse og er egnet for militære og forsvarsapplikasjoner.

Andre Sertifiseringer Vil Følge: Swisseye er opptatt av å opprettholde høy kvalitet og sikkerhet, og flere sertifiseringer er underveis.

Tekniske Spesifikasjoner:

Rammemateriale: Nylon
Linsemateriale: Polykarbonat
Ekstra linser: Ikke inkludert
Vekt: 32 g
RX Clip: Valgfritt (artikkel 62101)
Andre Funksjoner: -
Utstyr: Mikrofiberpose
Swisseye Defense gir deg førsteklasses øyevern med justerbare funksjoner for å oppnå den perfekte passformen. Uansett om du jobber i krevende miljøer eller trenger øyevern for spesifikke behov, gir Defense-brillene deg den beskyttelsen og komforten du trenger. Du kan også tilpasse brillene til dine reseptbehov ved å bruke RX Clip Adapter, som enkelt kan fjernes for rengjøring. Beskytt øynene dine med Swisseye Defense og opplev overlegen sikkerhet og klarhet.