Swisseye Blackhawk Pro Smoke + orange+ clear

Swisseye Blackhawk Pro

Smoke + orange+ clear

Varenr: 126378
1 799,-
-+
2 På lager


Swisseye Blackhawk Pro er det ultimate valget for de som trenger førsteklasses øyevern med ekstra justerbarhet og funksjoner. Disse brillene er utviklet for å gi den optimale kombinasjonen av beskyttelse, komfort og allsidighet.

 

Temple Inclination (Templenes Helningsjustering): Blackhawk Pro-brillene gir deg muligheten til å tilpasse templene for optimal passform og komfort.

Justerbar Nesebro: Den nye justerbare nesebroen lar deg tilpasse brillene etter din ansiktsform for ekstra komfort og stabilitet.

Polykarbonatlinse med Antidugg-/Antiripesbelegg: Blackhawk Pro-brillene leveres med en polykarbonatlinse som er behandlet med avansert antidugg- og antiripesbelegg i henhold til EN 166 FTNK-standarden. Dette gir krystallklar sikt og forlenger levetiden til brillene dine.

100% UVA, UVB og UVC Beskyttelse opp til 400 nm: Beskyttelse mot skadelig UV-stråling er avgjørende for øyehelsen. Blackhawk Pro-brillene gir deg 100% beskyttelse mot UVA, UVB og UVC stråler opp til 400 nanometer, noe som sikrer at øynene dine er trygge.

Ekstra Linser i Oransje og Klar (40424): Brillene inkluderer ekstra linser i både oransje og klar utførelse, som gir deg allsidighet i ulike lysforhold.

Inkluderer Etui, Hodebånd og Mikrofiberpose: Blackhawk Pro leveres komplett med et beskyttende etui, hodebånd for ekstra stabilitet og en mikrofiberpose for enkel rengjøring og transport.

Spesifikasjoner for Laserlinse:

Laserlinse 694/830–860/1064: Gir beskyttelse mot et bredt spekter av laserbølgelengder, inkludert DIR 694 LB4 / DIR 830–860 LB3 / DIR 1064 LB4.

Laserlinse 532/694/1064: Gir beskyttelse mot de mest vanlig brukte laserbølgelengdene, inkludert DIR 532 LB4 / DIR 694 LB4 / DIR 1064 LB4.

Sertifisert i samsvar med følgende standarder:

EN 12312–1: Overholder europeiske standarder for øyevern, og sikrer høy kvalitet og pålitelighet.

MIL-PRF-32432A: Oppfyller de strenge kravene til det amerikanske militæret, og gir deg trygghet og holdbarhet.

ANSI Z87.1+: Oppfyller kravene til den amerikanske nasjonale standarden for øyevern, og gir beskyttelse mot støt og høy optisk kvalitet.

STANAG 4296/2920: Oppfyller NATO-standarder for ballistisk beskyttelse, og er egnet for militære og forsvarsapplikasjoner.

EN 166 FTNK: Overholder europeiske standarder for øyevern, og gir deg pålitelig beskyttelse med antifog-/antiripesbelegg.

EN 207 for Laserlinse (under testing): Gir ekstra beskyttelse mot laserstråler.

Tekniske Spesifikasjoner:

Rammemateriale: Nylon
Linsemateriale: Polykarbonat
Ekstra linser: Oransje + klar (40424)
Vekt: 36 g
RX Clip: Valgfritt (artikkel 62112)
Andre Funksjoner: Helningsjustering
Utstyr: Etui/hodebånd/mikrofiberpose
Swisseye Blackhawk Pro gir deg førsteklasses øyevern med en rekke justerbare funksjoner og ekstra laserbeskyttelse. Uansett om du jobber i krevende miljøer eller trenger øyevern for spesifikke behov, gir Blackhawk Pro-brillene deg den beskyttelsen og komforten du trenger. Du kan også få brillene tilpasset dine reseptbehov ved å bruke RX-clip-adapteren som er tilgjengelig separat. Beskytt øynene dine med Blackhawk Pro, som gir deg optimal sikkerhet og klarhet.