Swisseye Blackhawk Rubber black Smoke + orange+ clear

Swisseye Blackhawk

Rubber black Smoke + orange+ clear

Varenr: 126372
1 099,-
-+
Utsolgt (42 dager)

Swisseye Blackhawk er den ultimate løsningen for deg som trenger førsteklasses øyevern i krevende situasjoner. Disse brillene har en rekke funksjoner og fordeler som gjør dem til det ideelle valget for ulike bruksområder.

Generell Informasjon:

Temple Inclination (Templenes Helningsjustering): Blackhawk-brillene er utstyrt med en praktisk justerbar temple-inclination-funksjon. Dette gjør det mulig å tilpasse brillene etter din ansiktsform for økt komfort og stabilitet.

Antidugg-/Antiripesbelegg: Med avansert antidugg- og antiripesbelegg på linsene, gir Blackhawk-brillene krystallklar sikt under alle forhold. Dette belegget forlenger også levetiden til brillene dine.

100% UVA, UVB og UVC Beskyttelse: Beskyttelse mot skadelig UV-stråling er avgjørende for øyehelsen. Blackhawk-brillene gir deg 100% beskyttelse mot UVA, UVB og UVC stråler, og beskytter øynene dine mot potensielle skader.

Avtakbar Clip Adapter for Glass (Valgfritt, 62101): For de som trenger briller med resept, tilbyr Blackhawk-brillene en valgfri avtakbar clip adapter. Dette gjør det mulig å bruke dine egne reseptbriller sammen med Blackhawk, slik at du kan opprettholde klar og beskyttet sikt.

Ekstra Linser i Oransje og Klar: Blackhawk inkluderer ekstra linser i både oransje og klar utførelse. Dette gjør brillene allsidige og egnet for forskjellige lysforhold og situasjoner.

Komplett Utstyrspakke: Blackhawk leveres komplett med en svart stropp, en mikrofiberpose for enkel rengjøring og transport, samt et solid etui for beskyttelse når brillene ikke er i bruk.

Sertifisert i samsvar med følgende standarder:

EN 12312–1: Overholder europeiske standarder for øyevern, og sikrer høy kvalitet og pålitelighet.

STANAG 2920/4296: Oppfyller NATO-standarder for ballistisk beskyttelse, og er egnet for militære og forsvarsapplikasjoner.

ANSI Z87.1+: Oppfyller kravene til den amerikanske nasjonale standarden for øyevern, og gir beskyttelse mot støt og høy optisk kvalitet.

Mer om Våre Sertifiseringer:

Swisseye legger stor vekt på sertifiseringer for å sikre at Blackhawk-brillene oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

Tekniske Spesifikasjoner:

Rammemateriale: Slagfast PC (polycarbonat)
Linsemateriale: Polykarbonat
Ekstra linser: Oransje + klar
Vekt: 36 g
RX Clip: Valgfritt (artikkel 62101)
Andre Funksjoner: Helningsjustering
Utstyr: Stropp, mikrofiberpose + etui
Swisseye Blackhawk kombinerer funksjonalitet, komfort og pålitelighet for å møte dine øyevernsbehov i en rekke situasjoner. Enten du jobber i krevende miljøer eller trenger øyevern for rekreasjon, gir Blackhawk-brillene deg den beskyttelsen og klarheten du trenger.