Swisseye Nighthawk Rubber brown Smoke + orange+ clear Swisseye Nighthawk Rubber brown Smoke + orange+ clear

Swisseye Nighthawk

Rubber brown Smoke + orange+ clear

Varenr: 126369
499,-
-+
Utsolgt (41 dager)

Swisseye Nighthawk: Den Ultimate Vernebrillen

Når det kommer til øyevern i høyrisikomiljøer, utmerker Swisseye Nighthawk seg som et pålitelig og allsidig valg. Disse vernebrillene er designet med presisjon for å gi ikke bare overlegen beskyttelse, men også eksepsjonell komfort, noe som gjør dem til et ideelt valg for ulike krevende bruksområder.

Nøkkelfunksjoner:

Lettkledde Vernebriller med Myke Brillestenger: Swisseye Nighthawk har et lett design med myke brillestenger, noe som sikrer langvarig komfort under lengre bruk. Disse brillene vil ikke tynger deg ned, slik at du kan fokusere på oppgaven foran deg.

Kompatibilitet med Øreklokker: De flate brillestengene på Nighthawk gjør dem til den perfekte følgesvennen for de som trenger å bruke øreklokker samtidig. Disse brillene vil ikke forstyrre hørselsvernet ditt, og sikrer din sikkerhet i støyende omgivelser.

Polykarbonatlinse med Antidugg-/Antiripesbelegg: Nighthawk har en polykarbonatlinse med avanserte antidugg- og antiripesbelegg. Denne kombinasjonen forbedrer ikke bare synligheten, men forlenger også levetiden til brillene dine, selv under utfordrende forhold.

Avtakbar RX-Brilleadapter: For de som trenger reseptbriller, tilbyr Swisseye Nighthawk en avtakbar RX-brilleadapter. Denne valgfrie funksjonen lar deg tilpasse brillene dine til dine spesifikke synsbehov, og sikrer krystallklar visjon og sikkerhet.

Fullstendig UV-beskyttelse: Din øyevern er avgjørende, og Nighthawk garanterer det. Disse brillene gir 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse opp til 400 nanometer, og skjermer øynene dine mot skadelig UV-stråling.

Ekstra Linser: Nighthawk leveres med ekstra linser i både oransje og klart glass, slik at du kan tilpasse deg ulike lysforhold. Enten du jobber innendørs eller utendørs, har disse brillene deg dekket.

Mikrofiberpose og Etui: For å beskytte investeringen din inkluderer Swisseye en mikrofiberpose og etui for Nighthawk-vernebrillene dine. Oppbevar dem rene og trygge når de ikke er i bruk.

Sertifiseringer:

Swisseye Nighthawk har gjennomgått grundig testing og har flere sertifiseringer for å sikre påliteligheten og sikkerheten:

EN 12312–1: Overholder europeiske sikkerhetsstandarder for briller, noe som indikerer høy kvalitetskonstruksjon.
ANSI Z87.1: Oppfyller kravene til den amerikanske nasjonale standarden for øyevern, og sikrer beskyttelse mot støt og optisk klarhet.
EN 166F: Overholder den europeiske standarden for personlig øyevern, og tilbyr beskyttelse mot ulike risikoer.
MIL-PRF-31013/32432A: Oppfyller de strenge kravene til det amerikanske militæret, og garanterer holdbarhet og ytelse.
STANAG 2920/4296: Overholder NATO-standarder for ballistisk beskyttelse, og sikrer sin egnethet for militære og forsvarsapplikasjoner.
Oppsummert er Swisseye Nighthawk-vernebriller et førsteklasses valg for personer som jobber i krevende miljøer der øyevern er avgjørende. Med sine enestående funksjoner, sertifiseringer og allsidighet, er disse brillene designet for å holde øynene dine trygge og komfortable, uansett oppgaven foran deg.