Stingray M/P Gummi svart, smoke + oransje + clear Stingray M/P Gummi svart, smoke + oransje + clear

Stingray M/P

Gummi svart, smoke + oransje + clear

Varenr: 112200
639,-
-+
1 På lager

Svært fleksible og bøyelige skytebriller med knusesikre polykarbonatlinser, som er produsert i henhold til strenge sikkerhetsstandarder og dermed oppfyller alle kriteriene i optikkklasse 1. Videre har brillene et spesielt anti-tåke / anti-ripebelegg som forhindrer dugging og riper på linsene. Produksjonen av antiallergisk materiale og klipsinnsatsen for reseptbelagte linser avrunder funksjonaliteten til disse brillene.
 
 
Detaljer:
Grilamid TR90 ramme.

Utskiftbare linser røyker, oransje, klart.
Vekt vernebriller: 24 g.
Vekt adapter: 8 g.
 
Inkl. avtakbare klipsadaptere for reseptbelagte linser, mikrofiberpose og etui.

 

 

Swiss Eye Tactical skye og beskyttende briller er  suveren med knusesikker polykarbonat linser, som er produsert i henhold til streng sikkerhetsstandard EN1836:2005+A1:2007 og dermed oppfyller alle kriterier i optisk klasse 1


Alle modeller tilbyr 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse på opptil 400 nm (nanometer) og garanterer høyeste kvalitet uten forvrengninger eller defekte bilder
Videre har Swiss Eye briller et spesielt anti-tåke / anti-ripebelegg som forhindrer dugging og riper på linsene.
Alle rammer er laget av knusesikkert og antiallergisk materiale
Noen rammer tilbyr også tilpasningsdyktige templer, en klipsadapter og andre fordelaktige funksjoner som komfortable neseputer som garanterer en behagelig bruksopplevelse.
 

EN 1836:
Denne standarden tilsvarer den tyske DIN-Norn og beskriver blant annet de juridiske kravene / minimumskravene til solbriller til generell bruk og kravene til beskyttelsesfiltre for direkte observasjon av solen.
 
STANAG 2920:
STANAG er forkortelsen for Standardization Agreement, i den opprinnelige standardiseringsavtalen. Avtalen tar for seg testing av ballistiske trusler fra fragmenteringsprosjektiler. I en spesiell testprosedyre kalt V-50 må halvparten av skuddene trenge inn i målmaterialet, og den andre halvdelen av skuddene må ikke trenge inn i målmaterialet. Et jevnt antall skudd, minst seks, brukes til å beregne V-50-verdien. Den målte verdien er det aritmetiske gjennomsnittet av gruppen av målte hastigheter.
 
ANSI Z.87.1+:
Den amerikanske ANSI-retningslinjen definerer de grunnleggende kravene til enheter for øye- og ansiktsbeskyttelse, for eksempel for å minimere eller forhindre ulykker som støt osv.

 

Produktinformasjon

Sertifisering EN 12312-1 | ANSI Z87.1 | STANAG 2920/4296 | EN 166F
UV-beskyttelse 100% UVA, UVB and UVC protection up to 400 nm