Swisseye Raptor Swisseye Raptor

Swisseye Raptor

Varenr: 112194
699,-
-+
Bestillingsvare (41 dager)

Modulære taktiske briller fra Swiss Eye Raptor, med tre utskiftbare polykarbonatglass med bredt synsfelt (bezier-søkere). Det er en mulighet til å justere både når det gjelder hellingsvinkelen og lengden. Dette gjør det enkelt å tilpasse brillene dine.

Raptor er en utmerket splintbrille som oppfølger alle de ballistiske standardene, se nederst for teknisk informasjon.


Swiss Eye Raptor er oftest valgt av de europeiske uniformerte tjenestene, skytebrille/ballistiske beskyttelsesbriller. De beskytter perfekt mot UVA-, UVB- og UVC-stråling.


Egenskaper:

  • Innramming: Z87.1 +
  • Betegnelse på tonede briller: 5-3.1 SW 1F
  • Gjennomsiktig glassbetegnelse: 2C-1.2 SW 1F
  • Oransje linser betegnelse: 5-1.7 SW 1F
  • Høyeste optiske klasse (optisk klasse 1)
  • Rammer laget av slitesterkt og hypoallergent materiale TR90
  • UVA-, UVB- og UVC-beskyttelsesfiltre - beskyttelse opptil 400 nm (nanometer)

Alt glass har AntiFog (anti-fordampning) og AntiScratch (beskyttelse mot riper)

Standarder:


STANAG 2920/4296 - ballistisk beskyttelsesnivånorm; STANAG (Standardization Agreement) betyr en avtale som fastsetter betingelser, tekniske prosedyrer etc. For ballistisk beskyttelse og rustning mellom alliansemedlemmer. Denne standarden spesifiserer V-50-parameteren for m / s hastighet der det er 50% sannsynlighet for at et standard 1,1 g fragment vil pierce testen ballistisk kappe. ANSI Z87.1 / ANSI Z87 + - standarden som spesifiserer de grunnleggende kravene til individuell optisk beskyttelse godkjent av American National Standards Institute (ANSI). Denne standarden dekker krav til øye- og ansiktsbeskyttelse for å minimere effekten av splintskall, etc.

EN 166 - Europeisk standard for krav til personlig beskyttelse.
EN 12312-1 - Europeisk standard dekker krav til solbeskyttelse for alle ikke-korrigerende solbriller og solkrem i daglig bruk.

MIL-PRF-31013