Salomon QUEST PRIME FORCES GTX EN Sort 44 (UK 9,5) Salomon QUEST PRIME FORCES GTX EN Sort 44 (UK 9,5)

QUEST PRIME FORCES GTX EN er en taktisk støvel som kombinerer stabilitet og maksimal demping med en lett design, noe som gjør den til en ideell følgesvenn på selv de tøffeste oppdragene.

 

Den taktiske støvelen oppfyller offisielt teststandardene i ISO 20347:2012 og de tilhørende standardene for antipunktering, antistatiske egenskaper og for sklisikkerhet.

 

Et anti-rusk mesh-materiale i kombinasjon med 2 mm tykt skinn skaper en spesielt robust og fleksibel, ikke-reflekterende ytre overflate. Den underliggende GORE-TEX®-membranen gjør støvelen til en ideell følgesvenn i all slags vær. Den sydde tåhetten i skinn og den syntetiske hælkoppen beskytter foten mot støt og sikrer høy komfort på grus eller i ulendt terreng. SensiFitTM-systemet sørger for å gi en sikker, presis og tilpasset passform.

 

Den viktigste egenskapen til en multifunksjonell taktisk støvel er selvfølgelig den høyteknologiske sålekonstruksjonen. I tillegg til Enigma Zero HT2-innsatsen mot punktering, har Salomon valgt en utprøvd kombinasjon. Contagrip® MD yttersåle gir anti-skli grep i fjellterrenget, 4D-chassiset for stabilitet når du går og Energy Cell-mellomsålen for optimal demping og ytelse. Til slutt gir OrthoLite®-innersålen i støvelen en behagelig passform og ekstra demping, mens perforeringene i sålen støtter fotklimaet.

 

QUEST PRIME FORCES GTX er en allsidig taktisk støvel som kombinerer beskyttelse og stabilitet med et lett design.

Produktinformasjon

Drop 11,7mm
Farge Svart
Innersåle OrthoLite®
Membran GORE-TEX®
Sertifisering EN ISO20347 : 2012
Skostørrelse 44 (UK 9,5)
Snøringssystem Normale lisser
Vanntetthet GORE-TEX®
Vekt 580g
Yttersåle
  • Anti Puncture Enigma Zero HT2
  • Contagrip® MD Slip resistant
Øvre del Lær