Salomon XA FORCES MID WIDE GTX EN Sort 44 (UK 9,5) Salomon XA FORCES MID WIDE GTX EN Sort 44 (UK 9,5) Salomon XA FORCES MID WIDE GTX EN Sort 44 (UK 9,5) Salomon XA FORCES MID WIDE GTX EN Sort 44 (UK 9,5) Salomon XA FORCES MID WIDE GTX EN Sort 44 (UK 9,5) Salomon XA FORCES MID WIDE GTX EN Sort 44 (UK 9,5)

 Designet for presise, raske og smidige politi- eller militæroperasjoner. Inspirert av muligens Salomons mest kjente terrengløpesko, XA Pro 3D. XA FORCES MID WIDE GTX EN  imponerer med sin estetikk, lette vekt og gode grep, noe som gjør den til en allsidig taktisk støvel.

 

Den taktiske støvelen oppfyller offisielt teststandardene i ISO 20347:2012 og de tilhørende standardene for antipunktering, antistatiske egenskaper og for sklisikkerhet.

 

I en god taktisk sko må overmaterialet være slitesterkt, robust og veldig fleksibelt. For å oppfylle disse kravene er det valgt en ikke-reflekterende materialblanding av anti-rusk mesh, fullnarvet skinn og ettlags mesh. Den underliggende GORE-TEX®-membranen gjør skoen ideell for all slags vær. 3D gummitåhetten beskytter foten mot støt og sikrer høy komfort i ulendt terreng. SensiFitTM-systemet med Quicklace™ hurtigsnøringssystem gir en sikker, presis og optimal passform. Innsiden av skoen er forsterket med et tilleggsmateriale for å støtte klatring og rappellering. Denne WIDE-versjonen har en lest med en ekstra bredde på 6 mm i vristområdet for å gi økt komfort for bredere føtter.

 

Ytelsen og stabiliteten til sålekonstruksjonen spiller en avgjørende rolle i feltet. Contagrip® MA yttersåle, 3D Advanced Chassis™, anti-punktering Enigma Zero HT2 gir deg en optimal brukeropplevelse av skoen. En OrthoLite® innleggssåle sørger for en behagelig passform og ekstra demping i støvelen, mens perforeringer i sålen støtter et behagelig fotklima.

 

XA FORCES MID WIDE GTX EN  er en lett og allsidig støvel for alle forhold, designet for å tillate raske reaksjoner i kritiske situasjoner.

 

  • ISO 20347:2012 sertifisert
  • GORE-TEX®
  • Tilpasset bred fot
  • Lav vekt
  • SensiFitTM-systemet for optimal tillpassning
  • Contagrip® MA for optimalt grep
  • Quicklace™ hurtigsnøringssystem

Produktinformasjon

Drop 11mm
Farge Sort
Innersåle OrthoLite®
Membran GORE-TEX®
Sertifisering EN ISO20347 : 2012
Skostørrelse 44 (UK 9,5)
Snøringssystem Quicklace™
Vanntetthet GORE-TEX®