Salomon SPEED ASSAULT 2 Grå 44 (UK 9,5) Salomon SPEED ASSAULT 2 Grå 44 (UK 9,5)

SPEED ASSAULT 2 er ekstremt lett, eksepsjonelt rask og veldig fleksibel for bruk i felten. Fra ørkenoppdrag til treningsleirer i jungelen eller operasjoner i myret terreng, SPEED ASSAULT 2 føles bra i alle situasjoner med sin vekt på bare 320 gram. Fokuset for denne oppdaterte versjonen var å optimalisert passform rundt den øvre del av foten og designaspektet.

 

Støvelens lette vekt oppnås takket være teknologier som brukes i Salomons terrengløpesko, med vekt på ytelse, robusthet, fleksibilitet og smidighet. Den øvre materialblandingen består av ripstop-stoff, anti-debris mesh og TPU-materialer. Alle materialer er svært pustende for å sikre et behagelig fotklima selv i varme og fuktige omgivelser. SensiFit TM-systemet gir en sikker, presis og tilpasset passform. Skoen har i tillegg Quicklace™ hurtigsnøringssystem.

 

EnergyCell-materialet sikrer optimal demping og ytelse i sålekonstruksjonen. Det komprimerte EVA-dempende materialet gir forbedret støtdempin, mens Contagrip® TA yttersåle med Chevron-klatter sikrer optimalt grep på en rekke overflater. En OrthoLite® innleggssåle sørger for en behagelig passform og ekstra demping i støvelen, mens perforeringer i sålen støtter et behagelig fotklima.

 

Et perfekt valg for alle som ønsker å unngå tungt fottøy og setter pris på en lett, moderne støvel for smidighet i feltet.

Produktinformasjon

Drop 6,5mm
Farge Grå
Innersåle OrthoLite®
Membran Nei
Skostørrelse 44 (UK 9,5)
Vanntetthet Ikke vanntett
Yttersåle Contagrip® TA