Salomon XA FORCES JUNGLE Sort 44 (UK 9,5) Salomon XA FORCES JUNGLE Sort 44 (UK 9,5)

XA FORCES JUNGLE er en veldig lett taktisk støvel utviklet for oppdrag under svært tøffe forhold som jungelmiljøer. Erfaring fra den forrige modellen basert på XA Forces-linjen har blitt innarbeidet for å skape en moderne, hurtigtørkende og atletisk taktisk støvel.

 

Det viktigste for tøffe jungelmiljøer er å minimere varme og fuktighet. Tynne, robuste, hurtigtørkende nettingmaterialer og PU-belagt skinn er valgt for denne støvelen. For å akselerere drenering og tørking er det satt inn dreneringshull og perforert demping. Det 8 tommer (20,32 cm) høye skaftet er veldig fleksibelt og beskytter foten mot inntrengende smuss. SensiFitTM-systemet gir en sikker, presis og optimal passform. 3D gummitåhetten beskytter foten mot støt og sikrer høy komfort i ulendt terreng. Innsiden av støvelen er forsterket med et tilleggsmateriale for å støtte klatring og rappellering.

 

Ytelsen og stabiliteten til sålekonstruksjonen spiller en avgjørende rolle i feltet. Contagrip® MA yttersåle, 3D Advanced Chassis™, anti-punktering Enigma Zero HT2 gir deg en optimal brukeropplevelse av skoen. En OrthoLite® innleggssåle sørger for en behagelig passform og ekstra demping i støvelen, mens perforeringer i sålen støtter et behagelig fotklima.

 

XA FORCES JUNGLE er en moderne, lett og atletisk støvel for svært tøffe forhold i varme og fuktige omgivelser.

 

  • Hurtigtørkende
  • SensiFitTM-systemet for optimal tillpassning
  • Contagrip® MA for optimalt grep
  • Dreneringshull

Produktinformasjon

Drop 11mm
Farge Sort
Innersåle OrthoLite®
Membran Nei
Skostørrelse 44 (UK 9,5)
Snøringssystem Normale lisser
Vanntetthet Ikke vanntett
Vekt 607g
Yttersåle
  • Anti Puncture Enigma Zero HT2
  • Contagrip® MA