Salomon XA FORCES 8" GTX EN Svart 40 2/3 (UK 7) Salomon XA FORCES 8" GTX EN Svart 40 2/3 (UK 7) Salomon XA FORCES 8" GTX EN Svart 40 2/3 (UK 7) Salomon XA FORCES 8" GTX EN Svart 40 2/3 (UK 7) Salomon XA FORCES 8" GTX EN Svart 40 2/3 (UK 7) Salomon XA FORCES 8" GTX EN Svart 40 2/3 (UK 7)

Salomon Forces 8'' GTX EN er en høy versjon av XA Forces-serien. Støvelen er lette og gir høy grad av komfort både til løping og gang, samtidig som den gir god støtte og beskyttelse som forventet av en taktisk støvel.

 

Den taktiske støvelen oppfyller offisielt teststandardene i ISO 20347:2012 og de tilhørende standardene for antipunktering, antistatiske egenskaper og for sklisikkerhet. Støvelen har et skaft på 8 tommer (20,32 cm), gir god demping og ekstra beskyttelse i ankelområdet. Hele overdelen består av en ikke-reflekterende materialblanding av anti-debris mesh, fullnarvet skinn og ettlags mesh. Den underliggende GORE-TEX®-membranen gjør støvelen ideell til all slags vær. 3D gummitåhetten beskytter foten mot støt og sikrer høy komfort i ulendt terreng. SensiFitTM-systemet skaper en sikker, presis og optimal passform. Innsiden av støvelen er forsterket med et tilleggsmateriale for å støtte klatring og rappellering.

 

Ytelsen og stabiliteten til sålekonstruksjonen spiller en avgjørende rolle i feltet. Contagrip® MA yttersåle, 3D Advanced Chassis™, anti-punktering Enigma Zero HT2 og antistatisk teknologi gir en optimal brukeopplevelse av skoen. En OrthoLite® innleggssåle sørger for en behagelig passform og ekstra demping i støvelen, mens perforeringer i sålen støtter et behagelig fotklima.

 

  • Nubuck lær
  • Det høye skaftet beskytter anklene
  • Stødig og stabilt grep
  • Mesh for god ventilasjon

Produktinformasjon

Drop 11mm
Farge Svart
Innersåle OrthoLite®
Membran GORE-TEX®
Sertifisering EN ISO20347 : 2012
Skostørrelse 40 2/3 (UK 7)
Snøringssystem Normale lisser
Vanntetthet GORE-TEX®
Vekt 675g
Yttersåle
  • Anti Puncture Enigma Zero HT2
  • Contagrip® MA
Øvre del Lær