S&S Reinforced GTR™ Belt Adapter Sort S&S Reinforced GTR™ Belt Adapter Sort S&S Reinforced GTR™ Belt Adapter Sort

S&S Reinforced GTR™ Belt Adapter

Sort

Varenr: 126502
FargeSort
S&S Reinforced GTR™ Belt Adapter Sort
S&S Reinforced GTR™ Belt Adapter Tan
1 029,-
-+
Utsolgt (41 dager)

Gear Retention Track™ Reinforced Adapters – Overlegen Holdbarhet og Fleksibilitet

S&S Gear Retention Track™ forsterkede adaptere inneholder et bearbeidet spor laget av 7075 aluminium, som gir overlegen holdbarhet samtidig som den opprettholder den samme graden av modularitet og brukervennlighet som finnes i GRT™ produktlinjen. Disse anbefales å bli brukt i kombinasjon med alle S&S Precision sine GRT™ produkttilbud.

Nøkkelegenskaper:

Bearbeidet Spor i 7075 Aluminium: Hver adapter har et spor som er presist bearbeidet fra 7075 aluminium med Type 2 Hard Coat Anodizing, som sikrer førsteklasses holdbarhet og overlegen ytelse.

Integrert Anti-Rattle Spring (ARS): En innebygd anti-rattle-fjær eliminerer eventuelle vibrasjoner eller uønsket støy mellom adapteren og andre komponenter, og gir en stille og stabil bruk.

Belt Adapter Aksepterer flere beltestørrelser: Belt Adapteren er designet for å akseptere belter med bredde på 1½”, 1¾”, og 2”, og den kan også håndtere de fleste tykke lær-duty-belter, noe som gir allsidighet i bruk.

 

Glem ikke å legge til en Holster Anchor for ekstra støtte. Den settes enkelt inn i MOLLE/PALS-feltet, brettes tilbake over beltet og føres gjennom GRT Forsterket Belteadapter for å forhindre glidning/bevegelse. For et optimalt og pålitelig utstyr, stol på Gear Retention Track™ forsterkede adaptere.

Produktinformasjon

Farge Sort