S&S Holster Adapter Plate Sort S&S Holster Adapter Plate Sort S&S Holster Adapter Plate Sort

S&S Holster Adapter Plate

Sort

Varenr: 126492
FargeSort
S&S Holster Adapter Plate Sort
S&S Holster Adapter Plate Tan
1 159,-
-+
Utsolgt (40 dager)

Revolusjoner ditt hylsteroppsett med vår Holster Angle Platform (HAP), et innovativt tilbehør designet for brukere som krever allsidighet og presisjon i sitt taktiske utstyr. Her er nøkkelfunksjonene som gjør HAP til en spillveksler:

Nøkkelegenskaper:

Justerbar Vinkel: Ta kontroll over hylsterets vinkel med en rekke på +/- 10 grader. Tilpass den etter dine preferanser for optimal komfort og rask, intuitiv tilgang til våpenet ditt.

GRT Kompatibilitet: Enkel integrasjon med vårt GRT-system (GRT Adapter Kit selges separat), sikrer en sikker og stabil tilkobling for hylsteret ditt.

Holster Extender Kompatibilitet: Kombiner med vår Holster Extender for å nøytralisere Safarilands standardvinkel, og gi deg fleksibiliteten til å tilpasse oppsettet til dine spesifikke behov.

Kompatibilitet: Allsidighet møter bekvemmelighet – kompatibel med Safariland, BlackHawk! og G-Code hylster. Opplev problemfri utskiftbarhet med dine favoritthylster.

Brukeranvendelse:

HAP fungerer som den essensielle koblingen mellom hylsteret ditt og GRT™ Adapteren, gir brukere friheten til sømløst å bytte mellom vertikale og skrå hylsterkonfigurasjoner. Det er den ultimate løsningen for de som krever tilpasningsdyktighet uten å gå på kompromiss med stabilitet.

Oppnå den perfekte hylstervinkelen, og opplev enestående fleksibilitet med S&S Holster Angle Platform. For en helhetlig løsning inkludert monteringssettet og avstandsstykkene, utforsk vår Holster Adapter Plate (HAP) Kit. Oppgrader ditt utstyr – oppgrader din ytelse.

Produktinformasjon

Farge Sort